Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Şok'ta çalışanlar.Kim söyledi?
Şok'ta çalışanlar.Kim söyledi?
Arkadaşım zula altını alıyordu ve ailesine söylediler...
Mesaj otomatik birleştirildi:
11 yaşımdayım...
Oynama.Almanya'daki arkadaşım 60 Euro'ya aynı oyunu alıp oynuyorsa ben o oyuna 700 TL verirken içim yanar. Biz orijinal almak istemez miyiz ?ekonomimizin kötü olması bunun sebebi
Kanka ben 16yım sistem de var, ama PARA YOK. Paso GTA V oynuyorum13 yaşının altındaki çocuğun 800 TL lik bir oyunun hayalini kurması daha garip bence
Ben söyledim (!)Kim söyledi?
1 yıl boyunca sende oynama bak nasıl bir şeymiş gör.Oynama.
Bu nasıl bir yorum Kerem?Oynama.
Bence çok komik bir olaymışŞok'ta çalışanlar.
O zaman bütün forumun emeğe saygısı yok. 1 ker eoyun yaptım ve kaynak ile yaptım diye her yaptığıma kopya falan diyorlar...Bakın sığ düşünceli toy arkadaşlarım
size çok açık ve net anlatacağım uzatmayın
Paran yoksa oynamayacaksın
sistemin iyi diye en iyi oyunları oynayacaksın diye bir kural yok
ülkenin durumu kötü diye korsana da hakkın yok
fazla uzatmayın laftan anlayın
korsan oyun oynayanın öncelikle kendisine ve emeğe saygısı yoktur
Paran yoksa oynama. Epic beleş veriyo onları al. İndirim bekle. Bedava olanları oyna. Korsan için mazeret yok.Bu nasıl bir yorum Kerem?
'' HER AİLE İZİN VERMİYOR İNTERNETTEN ALIŞVERİŞE! '' deyip kestirip atmak çok kolay,adam belki bisiklete binmeyi çok seviyor ama yaşadığı çevre bunu uygun değil ve ailesi izin vermiyor bu kişi sen olsan ne yaparsın bisiklete ailenden gizli biner misin yoksa ailene senin için bir sorun teşkil etmeyeceğini anlatırsın ya da en son çare hala izin vermiyorlarsa büyümeyi yaşının tutmasını beklersin değil mi heh işte bilgisayar oyunları da böyle elinin altında bilgisayar var diye illa oynamak zorunda değilsin ürünü kullanıyorsan paşalar gibi parasını da ödemek zorundasın zamanın herkes crack kullandı tabii ki ama bu bir savunma gerekçesi değilSevdiği bir oyun vardır boyut düşüktür ama parası yoktur. Olamaz mı?
Bizimde internetimiz var, eski laptobum var ama babam oyun almama izin vermiyordu. HER AİLE İZİN VERMİYOR İNTERNETTEN ALIŞVERİŞE!