Darkula
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 190
- İsim
- Yusuf arman
Ben korsan oyun indirme sitesi istedim 600 hit 70 cevap aldı 67 si linçledi 1 tanesi özelden paylaştı
Dostlar daha yeni forumda bir arkadaş korsan oyun indirmek isteyip konu dışı yorum yapanlar olduğunu gördüm ve bu birçok konuda yaşanıyor.
Bi ümit bu duruma son vermek adına sizlere bir öneri tarzı bir şey demek istiyorum.
Eğer ki birisi forumda korsan oyun indirmek isterse ve konusunu açarsa bu insanlık suçu bir durum değildir gereksiz yere linçlemenize gerek yok.
Kişi korsan oyun indirirken beraberinde gelecek olası virüslerin zaten farkındadır tekrar dile getirip KoRsAn ViRüSlÜ OrJiNaL aL diye gereksiz yorumlarda bulunmaya gerek yok
Belki yapımcının hakkına giriyor olabilir ya da oyuna para vermek istememiş olabilir kişi bunun zaten farkında yine de dileyen paşa paşa korsan oyun İNDİREBİLİR ve aynı şekilde dileyen parasıyla oyunu alıp destek olabilir.
Kimsenin zaten kafaya koyup yapacağı bir şeye zaten engel olamazsınız. Sadece görüntü kirliliği yaratır.
Lütfen crackli oyunlarla alakalı herhangi bir konu açıldığında ya konuya yardım edin ya da sonu gelmeyen tartışmalar başlatmayın, hem forumun huzurunu bozuyor hem de kişinin konusu dağılıyor.