forerunner
80+
- Reaksiyon skoru
- 152
Size demedim hocam mesajınıza katkı olsun diye.bende öyle dedim
Size demedim hocam mesajınıza katkı olsun diye.bende öyle dedim
Bu "hackintosh" olayını biliyorsundur ve Apple'ın haberi var. Adamlar sadece bunun için 1 dava açmışlar o da bir firma Hackintosh yükleyip PC satıyormuş. Yani ticari amaçlı. Tabii ki MacOS'in yerini alamaz, adamlar da onu biliyor zaten. Yani şirket takmıyor çünkü crack kullanan bunun orijinali gibi olmadığını bilerek kullanıyor. Sizler bu şirketlerden daha çok tepki gösteriyorsunuz.ihtimaller üzerinden beni yargılayamazsın.
bedava uygulamalarda evet ürün sensin ancak firma BEDEL olarak sana zaten uygulamayı sunmuş. karşılıklı bir alışveriş yapmışsınız yani.
evet benim ürünümü aynı şekilde çalsalar dava ederim zaten merak etme. bir şeyler üretmek kolay değil.
İkisi de suç. Benzetme hala geçerliYemekle oyun bir değil zaten arkadaş benzetme yapmış bende benzetmesini devam ettirdim
Bence bunun da pek farkı yok. Kişisel satılan bir şeyi çoğaltıyorsun.ama birkaç kişi paylaşıyor hesabı 4 kişi netflix almak gibi
Yukarıda yazdığım gibi crack kullanana 86 yaşındaki kadın 5k dolar paraya çarptırıldı. Eğer birini mahkemeye verip crack kullanıyor diye şikayet ederseniz ifadesini bile alıyorlar.Bu "hackintosh" olayını biliyorsundur ve Apple'ın haberi var. Adamlar sadece bunun için 1 dava açmışlar o da bir firma Hackintosh yükleyip PC satıyormuş. Yani ticari amaçlı. Tabii ki MacOS'in yerini alamaz, adamlar da onu biliyor zaten. Yani şirket takmıyor çünkü crack kullanan bunun orijinali gibi olmadığını bilerek kullanıyor. Sizler bu şirketlerden daha çok tepki gösteriyorsunuz.
türkçe yama gelmiyor internetten bahsetmiyorumBu "hackintosh" olayını biliyorsundur ve Apple'ın haberi var. Adamlar sadece bunun için 1 dava açmışlar o da bir firma Hackintosh yükleyip PC satıyormuş. Yani ticari amaçlı. Tabii ki MacOS'in yerini alamaz, adamlar da onu biliyor zaten. Yani şirket takmıyor çünkü crack kullanan bunun orijinali gibi olmadığını bilerek kullanıyor. Sizler bu şirketlerden daha çok tepki gösteriyorsunuz.
Tamam sen de emek hırsızısın. Linux yüklemelisin. OEM keylerin nasıl elde edildiğini biliyorsundur.değil.
4 cihaz desteği var. Kendinde. Suç değilBence bunun da pek farkı yok. Kişisel satılan bir şeyi çoğaltıyorsun.
keşke bizdede olsaYukarıda yazdığım gibi crack kullanana 86 yaşındaki kadın 5k dolar paraya çarptırıldı. Eğer birini mahkemeye verip crack kullanıyor diye şikayet ederseniz ifadesini bile alıyorlar.
o zaman niye netflix hesaplarında kişi isimleriyle hesap seçme varBence bunun da pek farkı yok. Kişisel satılan bir şeyi çoğaltıyorsun.
forum.donanimarsivi.com
Hangi ülke ama? Bazı ülkelerde bu yasalar çok sert.Yukarıda yazdığım gibi crack kullanana 86 yaşındaki kadın 5k dolar paraya çarptırıldı. Eğer birini mahkemeye verip crack kullanıyor diye şikayet ederseniz ifadesini bile alıyorlar.
ofline oynarsan sıkıntı olmuyor steamdeBence bunun da pek farkı yok. Kişisel satılan bir şeyi çoğaltıyorsun.