Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık mıdır?

aldığın şey bir ürün olduğu için
Bedava uygulamalarda da ürün sen oluyorsun onlar sana para ödüyor mu?
sen çok değişik bir specimensin. bu düşünce yapısı dünyaya çok sık gelmez. o neymiş öyle ya. çoğu avrupa ülkesinin senden zengin olması oyun yapanın suçu değil dostum haberin olsun. suçlu belli. kendi içindeki vicdan mahkemende bunu dikkate al. böyle kendini haklı çıkaramazsın. çalmaya hakkın yok.
Tamam git şimdi crack oyun kullanan herkesi dava et. Çünkü sana göre hırsız. Ben crack "oyun" kullanmıyorum ama kullananı anlıyorum. O değişik specimen sensin. Muhtemelen Windows'un OEM keyli zaten sonra çıkıp hırsızlık diyorsun.

Tamam git şimdi crack oyun kullanan herkesi dava et. Çünkü sana göre hırsız. Ben crack "oyun" kullanmıyorum ama kullananı anlıyorum. O değişik specimen sensin. Muhtemelen Windows'un OEM keyli zaten sonra çıkıp hırsızlık diyorsun.
gerçek bedava ise evet

Örnek olarak verdim hala saçma saçma cevap veriyorsunuz ya :D https://www.gamesatis.com/steam-hesap-satisi/dilediginiz-3-oyun-hediye girin bakın 3 oyun hediye demiş cyberpunk da var içlerinde ortalama 8 TL'ye geliyor hatta :D Cevaplayın.
bu dediğim sistem olabilir ben öyle 25tlye 3 oyun aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yaptığınız hırsızlık değil bunu destekliyorum

Kanada da 86 yaşında crack oyun kullanana kadına bile ceza verildi. Türkiyede uygulanmıyor diye suç değil sanmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,016
Üyeler
184,717
Son üye
FleZZZ
Geri