Neler Yeni

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık mıdır?

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Sezer Aktaşlı
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Yahya Sarıçiçek

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
Değil zaten ama deneme sürümü dendiğine göre ürün ücretsiz de değil.
deneme sürümü bitince kullanmaya devam edebiliyorsan mesela windows 10 deneme sürümü bitince birkaç özellikten mahrum kalıyorsun fakat kullanabiliyorsun hala bunu firma bilerek yaptığı için bence korsana girmez

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
deneme sürümü bitince kullanmaya devam edebiliyorsan mesela windows 10 deneme sürümü bitince birkaç özellikten mahrum kalıyorsun fakat kullanabiliyorsun hala bunu firma bilerek yaptığı için bence korsana girmez
Korsana giriyor Windows bedava değil. Linus Tech Tips bile itiraf etti onlar da öyle kullanıyor (test sistemlerinde) ve korsan dedi.

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Şu konuları açmayın artık. Ne yapıyorsanız yapın. Hırsızlık mı , kul hakkı mı bilmem ne mi.... Sizin sorunlarınız cidden bu mu? Hayattaki tek hırsızlık korsan oyun oynamak mı?

Skyline R34

80+ Bronze
O yüzden Rusyada Brezilyada vs oyunlar daha ucuz ama TR'de 70 dolar sayıyorlar . :D komedihane
almıyorsunu o yüzden alsanız biz burda satıyoruz bunlara özel fiyat yaparsak daha fazla satarız ve 260tl 70 dolar değil

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
Korsana giriyor Windows bedava değil. Linus Tech Tips bile itiraf etti onlar da öyle kullanıyor (test sistemlerinde) ve korsan dedi.
Hala kullanılabildiği için korsan değildir diye düşünmüştüm. Microsof'tun bir açıklaması var mı bu konu hakkında?

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Hala kullanılabildiği için korsan değildir diye düşünmüştüm. Microsof'tun bir açıklaması var mı bu konu hakkında?
Microsoft zaten Windows'un deneme sürümünün deneme sürümü olduğunu ve bedava olmadığını söylüyor. OEM key'leri de sevmiyorlar. Key işi biraz daha karışık ona bir konu açılır.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Sezer Aktaşlı
almıyorsunu o yüzdennalsanız biz burda satıyoruz bunlara özael fiyat yapartsak daha fazla satarız ve 260tl 70 dolar değil
Nerden biliyorsun kardeşim alıp almadığımı ? Ben gerektiği zaman orjinal de alıyorum. 6000 liralık Steam hesabımı ve diğer platform hesaplarımı açtırma burda. Ben burda şunu savunuyorum. Cyberpunk gibi fiyatlandırması 400leri bulmayan Rusya gibi bize de özel fiyatlandırma yapan oyunları gayet alıyorum . Anlamıyorum hangi akla hizmet bir insan Rusyaya Brezilyaya Koreye yapılan özel fiyatlandırmayı görmezden gelip avrupa fiyatının dönüştürülmüş halini bize dayatan sistemi savunabiliyor. Ben mi yanlış düşünüyorum aklım almıyor

Skyline R34

80+ Bronze
Nerden biliyorsun kardeşim alıp almadığımı ? Ben gerektiği zaman orjinal de alıyorum. 6000 liralık Steam hesabımı ve diğer platform hesaplarımı açtırma burda. Ben burda şunu savunuyorum. Cyberpunk gibi fiyatlandırması 400leri bulmayan Rusya gibi bize de özel fiyatlandırma yapan oyunları gayet alıyorum . Anlamıyorum hangi akla hizmet bir insan Rusyaya Brezilyaya Koreye yapılan özel fiyatlandırmayı görmezden gelip avrupa fiyatının dönüştürülmüş halini bize dayatan sistemi savunabiliyor. Ben mi yanlış düşünüyorum aklım almıyor
örnek veridm alıyorsanız sıkıntı yok burda satmnayacağını düşünüyorlar o yüzden yok ayrıca steam linkiniz varmı 6000tllik hesabın seviyesini merak ediyorum

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
Microsoft zaten Windows'un deneme sürümünün deneme sürümü olduğunu ve bedava olmadığını söylüyor. OEM key'leri de sevmiyorlar. Key işi biraz daha karışık ona bir konu açılır.
Key konusu açılmışken ben korsana karşıyım, yani kendim kullanmam. Benim 10 senelik eski bir bilgisayarım var. Şimdi yenisine geçtim. Onu alırken Windows 7 Key de almıştık orijinal fakat ben o zaman küçük olduğum için bilmiyordum bir yere kaydetmeyi 5 yaşında falandım. Ona formatlar, atıldı bilgisayarcılar korsan Windows kurdu. Şimdi onu kullanmıyorum ama yeni bilgisayar alınca Windows Key gerekiyor. OEM Key ile kullanınca ben korsan kullanmış olur muyum? Zamanında parasını vermiştik sonuçta ama küçük olduğum için bilmezdim önemli olduğunu.

Top Bottom