sezerbey98
80+ Bronze
Dahası
Aynen öyle. Komedihane de değil.
Yazık kafana dicem ama ban sebebi mi bilmiyorum
Aynen öyle. Komedihane de değil.
Aynen öyle ücretsiz değil zaten. Sınırsız deneme sadeceDeğil zaten ama deneme sürümü dendiğine göre ürün ücretsiz de değil.
Diyebilirsin. AlınmamYazık kafana dicem ama ban sebebi mi bilmiyorum
deneme sürümü bitince kullanmaya devam edebiliyorsan mesela windows 10 deneme sürümü bitince birkaç özellikten mahrum kalıyorsun fakat kullanabiliyorsun hala bunu firma bilerek yaptığı için bence korsana girmezDeğil zaten ama deneme sürümü dendiğine göre ürün ücretsiz de değil.
Korsana giriyor Windows bedava değil. Linus Tech Tips bile itiraf etti onlar da öyle kullanıyor (test sistemlerinde) ve korsan dedi.deneme sürümü bitince kullanmaya devam edebiliyorsan mesela windows 10 deneme sürümü bitince birkaç özellikten mahrum kalıyorsun fakat kullanabiliyorsun hala bunu firma bilerek yaptığı için bence korsana girmez
almıyorsunu o yüzden alsanız biz burda satıyoruz bunlara özel fiyat yaparsak daha fazla satarız ve 260tl 70 dolar değilO yüzden Rusyada Brezilyada vs oyunlar daha ucuz ama TR'de 70 dolar sayıyorlar . komedihane
Hala kullanılabildiği için korsan değildir diye düşünmüştüm. Microsof'tun bir açıklaması var mı bu konu hakkında?Korsana giriyor Windows bedava değil. Linus Tech Tips bile itiraf etti onlar da öyle kullanıyor (test sistemlerinde) ve korsan dedi.
Alakası yok hırsızlıkla.korsan oyun hırsızlıkmı
Microsoft zaten Windows'un deneme sürümünün deneme sürümü olduğunu ve bedava olmadığını söylüyor. OEM key'leri de sevmiyorlar. Key işi biraz daha karışık ona bir konu açılır.Hala kullanılabildiği için korsan değildir diye düşünmüştüm. Microsof'tun bir açıklaması var mı bu konu hakkında?
Nerden biliyorsun kardeşim alıp almadığımı ? Ben gerektiği zaman orjinal de alıyorum. 6000 liralık Steam hesabımı ve diğer platform hesaplarımı açtırma burda. Ben burda şunu savunuyorum. Cyberpunk gibi fiyatlandırması 400leri bulmayan Rusya gibi bize de özel fiyatlandırma yapan oyunları gayet alıyorum . Anlamıyorum hangi akla hizmet bir insan Rusyaya Brezilyaya Koreye yapılan özel fiyatlandırmayı görmezden gelip avrupa fiyatının dönüştürülmüş halini bize dayatan sistemi savunabiliyor. Ben mi yanlış düşünüyorum aklım almıyoralmıyorsunu o yüzdennalsanız biz burda satıyoruz bunlara özael fiyat yapartsak daha fazla satarız ve 260tl 70 dolar değil
örnek veridm alıyorsanız sıkıntı yok burda satmnayacağını düşünüyorlar o yüzden yok ayrıca steam linkiniz varmı 6000tllik hesabın seviyesini merak ediyorumNerden biliyorsun kardeşim alıp almadığımı ? Ben gerektiği zaman orjinal de alıyorum. 6000 liralık Steam hesabımı ve diğer platform hesaplarımı açtırma burda. Ben burda şunu savunuyorum. Cyberpunk gibi fiyatlandırması 400leri bulmayan Rusya gibi bize de özel fiyatlandırma yapan oyunları gayet alıyorum . Anlamıyorum hangi akla hizmet bir insan Rusyaya Brezilyaya Koreye yapılan özel fiyatlandırmayı görmezden gelip avrupa fiyatının dönüştürülmüş halini bize dayatan sistemi savunabiliyor. Ben mi yanlış düşünüyorum aklım almıyor
Key konusu açılmışken ben korsana karşıyım, yani kendim kullanmam. Benim 10 senelik eski bir bilgisayarım var. Şimdi yenisine geçtim. Onu alırken Windows 7 Key de almıştık orijinal fakat ben o zaman küçük olduğum için bilmiyordum bir yere kaydetmeyi 5 yaşında falandım. Ona formatlar, atıldı bilgisayarcılar korsan Windows kurdu. Şimdi onu kullanmıyorum ama yeni bilgisayar alınca Windows Key gerekiyor. OEM Key ile kullanınca ben korsan kullanmış olur muyum? Zamanında parasını vermiştik sonuçta ama küçük olduğum için bilmezdim önemli olduğunu.Microsoft zaten Windows'un deneme sürümünün deneme sürümü olduğunu ve bedava olmadığını söylüyor. OEM key'leri de sevmiyorlar. Key işi biraz daha karışık ona bir konu açılır.