Araba alacak param yok, o zaman çalayım bir tane.Para verecek durumu yoksa orijinal almasına gerek yok bence. Parası varsa emek hırsızlığına girer. Yani bir nevi kul hakkı.
Satmakta olan bit oyunu korsan oynamak çok doğru değil ama eski olan ve satışları duran bit oyunu korsan oynamak yapım şirketi içinde daha iyi olurArkadaş namaz kılıyor oyuna para vermenin günah olmasını boş vakit harcandığını falan iddia ediyor. sağlamindir.net, oyunindir.vip tarzı sitelerin köpeği olmuş artık gta 5 beleş verildiği halde adam şuan bile korsan oynuyor. dedimki kul hakkı yiyorsun dediğim zaman bana şöyle bir örnek verdi : Torku bir çikolata çıkarmış 10 liraya satıyo. Ülkerde onların çikolatasını beğenmiş ve ona benzer bir çikolata çıkarıp 5 TL'ye satışa sunmuş hangisini alırsın. alakası olmadığını söyledim bende şöyle bir örnek verdim : diğelim bi arkadaşınızı cipsi çalmaya gönderdiniz laysin fabrikasına girip 10 tane çalıp gelmiş size veriyo sizde çalındığını bile bile yiyosunuz.
sizce haklımıyım?
Dostum aynı şey mi?Araba alacak param yok, o zaman çalayım bir tane.
Senin arkadaş yanlış yapıyor ama yanlış yapmadığını diretiyor. Boçver ne hali varsa görsün.Arkadaş namaz kılıyor oyuna para vermenin günah olmasını boş vakit harcandığını falan iddia ediyor. sağlamindir.net, oyunindir.vip tarzı sitelerin köpeği olmuş artık gta 5 beleş verildiği halde adam şuan bile korsan oynuyor. dedimki kul hakkı yiyorsun dediğim zaman bana şöyle bir örnek verdi : Torku bir çikolata çıkarmış 10 liraya satıyo. Ülkerde onların çikolatasını beğenmiş ve ona benzer bir çikolata çıkarıp 5 TL'ye satışa sunmuş hangisini alırsın. alakası olmadığını söyledim bende şöyle bir örnek verdim : diğelim bi arkadaşınızı cipsi çalmaya gönderdiniz laysin fabrikasına girip 10 tane çalıp gelmiş size veriyo sizde çalındığını bile bile yiyosunuz.
sizce haklımıyım?
minecraft ın sahibi bile diyor oyunumu crack oynayın diye adam parayı kırmış zaten no problem diyorMinecraft harici crack kullanmam forzayı bile satın aldım annem 3 gün yalvararak
bencedeKul hakkı. Hırsızlık sonuçta, Birçok kişi de kıvırmaya çalışıyor sürekli. Yanlış olduğunu kabul edin sonra ne yapıyorsanız yapın. Sanki herkes sütten çıkma ak kaşık.
Bildiğim kadarı ile net bir fetva yok ama kullanmamakta fayda var.Arkadaş namaz kılıyor oyuna para vermenin günah olmasını boş vakit harcandığını falan iddia ediyor. sağlamindir.net, oyunindir.vip tarzı sitelerin köpeği olmuş artık gta 5 beleş verildiği halde adam şuan bile korsan oynuyor. dedimki kul hakkı yiyorsun dediğim zaman bana şöyle bir örnek verdi : Torku bir çikolata çıkarmış 10 liraya satıyo. Ülkerde onların çikolatasını beğenmiş ve ona benzer bir çikolata çıkarıp 5 TL'ye satışa sunmuş hangisini alırsın. alakası olmadığını söyledim bende şöyle bir örnek verdim : diğelim bi arkadaşınızı cipsi çalmaya gönderdiniz laysin fabrikasına girip 10 tane çalıp gelmiş size veriyo sizde çalındığını bile bile yiyosunuz.
sizce haklımıyım?
Boşver aga ben bu korsan meselesine çok takmıyorum.oyun 20 TL
Farkı ne acaba?Dostum aynı şey mi?