Neler Yeni

Korsan oyunculuk Kul hakkı sayılır mı?

Alfha13

80+ Silver
Kul hakkı. Hırsızlık sonuçta, Birçok kişi de kıvırmaya çalışıyor sürekli. Yanlış olduğunu kabul edin sonra ne yapıyorsanız yapın. Sanki herkes sütten çıkma ak kaşık.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tabii ki kul hakkı oyuna para verip alan enayi mi de para veriyor. Hocama da sordum bir oyuna para vermenin eğlence olduğu için günah sayılmayacağını söylemişti yani vakitte geçirilebilir demişti. Arkadaşına söyle de ki bir akıllı sen misin de bedava alıp kul hakkı olmadığını iddia ediyorsun.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bunların müslümanlığı cebe dokunana kadar.Durumu yoktur oynar bir şey demem de.Ülker-Torku benzetmesi saçmalık.Boş vakit harcıyorsa oynamasın.Hem oynuyor bir de üstüne para vermek günah diyor.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Arkadaş namaz kılıyor oyuna para vermenin günah olmasını boş vakit harcandığını falan iddia ediyor. sağlamindir.net, oyunindir.vip tarzı sitelerin köpeği olmuş artık gta 5 beleş verildiği halde adam şuan bile korsan oynuyor. dedimki kul hakkı yiyorsun dediğim zaman bana şöyle bir örnek verdi : Torku bir çikolata çıkarmış 10 liraya satıyo. Ülkerde onların çikolatasını beğenmiş ve ona benzer bir çikolata çıkarıp 5 TL'ye satışa sunmuş hangisini alırsın. alakası olmadığını söyledim bende şöyle bir örnek verdim : diğelim bi arkadaşınızı cipsi çalmaya gönderdiniz laysin fabrikasına girip 10 tane çalıp gelmiş size veriyo sizde çalındığını bile bile yiyosunuz.
sizce haklımıyım?
Satmakta olan bit oyunu korsan oynamak çok doğru değil ama eski olan ve satışları duran bit oyunu korsan oynamak yapım şirketi içinde daha iyi olur

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Yani 500 TL lik oyuna hadi neyse dicem aslında o da değil ama Cidden zor bi durumda ise Neyse ama arkadaşın dediği notch oyunumu korsan oynayın demişti bi ara o yüzden çok sıkıntı değil
ama 10 5 tl lik oyunu da alıver yani reis
dediğim gibi 500 600 tl lik oyunu almaz durumu yoktur onar tamam oynasın hakediyorda sıkıntı yok kull hakkı sayılan asıl bir tane telefona 20k veripde oyuna para vermeyenlere kull hakkı bence

Alfha13

80+ Silver
Arkadaş namaz kılıyor oyuna para vermenin günah olmasını boş vakit harcandığını falan iddia ediyor. sağlamindir.net, oyunindir.vip tarzı sitelerin köpeği olmuş artık gta 5 beleş verildiği halde adam şuan bile korsan oynuyor. dedimki kul hakkı yiyorsun dediğim zaman bana şöyle bir örnek verdi : Torku bir çikolata çıkarmış 10 liraya satıyo. Ülkerde onların çikolatasını beğenmiş ve ona benzer bir çikolata çıkarıp 5 TL'ye satışa sunmuş hangisini alırsın. alakası olmadığını söyledim bende şöyle bir örnek verdim : diğelim bi arkadaşınızı cipsi çalmaya gönderdiniz laysin fabrikasına girip 10 tane çalıp gelmiş size veriyo sizde çalındığını bile bile yiyosunuz.
sizce haklımıyım?
Senin arkadaş yanlış yapıyor ama yanlış yapmadığını diretiyor. Boçver ne hali varsa görsün.

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek
Kul hakkı. Hırsızlık sonuçta, Birçok kişi de kıvırmaya çalışıyor sürekli. Yanlış olduğunu kabul edin sonra ne yapıyorsanız yapın. Sanki herkes sütten çıkma ak kaşık.
bencede

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
sizce haklımıyım?
Bildiğim kadarı ile net bir fetva yok ama kullanmamakta fayda var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,546
Üyeler
161,086
Son üye
cılbırtom
Top Bottom