- Reaksiyon skoru
- 2,421
Ne zırvalıyorsun? Az ötede pls... Engelledik gene ağzı üstüne gitmiyor.bizim buseye aldım 2 çift![]()
Kral çorap işte kötü gözüküyor falan ama çorap ÇORAPbizim buseye aldım 2 çift![]()
1. seni daha saygılı bir üslup kullanmaya ve hakaret etmeden konuşmaya davet ediyorum.Ne zırvalıyorsun? Az ötede pls... Engelledik gene ağzı üstüne gitmiyor.
Agiz agiz değilki.
Referans linki değil canim telegram kanallarindan bulduğum linkler1. seni daha saygılı bir üslup kullanmaya ve hakaret etmeden konuşmaya davet ediyorum.
2. neden referanslı link atıyorsun ?
3. çakma hesap açıp neden millete salça oluyorsun ve kendi gönderilerine ben aldım ettim diye yorum yapıp insanları aldatıyorsun ?
buse az önce adminler tarafından enselendin. çakma hesabını banladılar. şimdi de burda millete ne havlıyorsun diye küfür ediyorsun. telegram kanallarında sadece hepsiburada linki mi var da sadece hepsiburada paylaşıyorsun. sen bu artisliği git babana yap çekip çevirsin seni insanlarla efendi gibi konuşmayı öğretsin kendinden zeki adam görünce de zırvalama fena battın... önce adam olacaksın çakma hesaplarla gelip insanlara iftira atmayacaksın açtığın her konuyu raporlamaya devam edeceğim taaa ki linkleri normale çekene kadar. ben copy paste yapıyordum uğraşmamak için ama bundan sonra linkleri de editleyip atacağım hadi bakalım. sende editleyip atacaksın. refli link atıyor musun atmıyor musun çıkacak ortaya.Referans linki değil canim telegram kanallarindan bulduğum linklertek hesabım budur, saygı ve üslüp olsa sende konulara maydonoz olmassın 3 ay önce seni engellemişim hala gelip laf atıyorsun az sal bizi be kardeşim ne sülük gibi yapıştın engellisin zaten bildirimin gelmiyor keyfe keder bakiyorum.
Sadece beni engellersin. Yazdıklarımı değil