Neler Yeni

Kötü anılarınız...

Emircan67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
emircan duran

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Bir sürü kötü anım var hangisini anlatayım bilemedim, o yüzden bir şey yazmayacağım.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Samed ismail
Dostum ilgini çekmiyorsa neden buraya giriyorsun? Adam zaten konu dışı olarka açmış demi? @LastÇavuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gereği yok be, birileri şimdi yorum kasıyorum zanneder. Daha fazla kurcalamayın işte :D.
Hocam naz yapmayın anlatın işte :D ben 3 tanesini anlattım ve yazdıklarımı okuduktan sonra anladımki ben anormal bir insanmışım.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Hocam naz yapmayın anlatın işte :D ben 3 tanesini anlattım ve anladımki ben anormal bir insanmışım.
O zaman ben de size nazaran normal biriyim :D. Lütfen ısrar etmeyin benim aklıma geliyor bu sefer ben üzülüyorum :(.

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
İlk okuldayken babamla okula gidiyorduk Sabah 7'de. Köpek sürüsü geldi, bir tane köpek benim küçük organımı kapıyordu, babam beni aniden reflex olarak geri çekti. Çok kötü olmuştum. (şimdi yine hatırladım çok kötü :d ağlamıştım aga hüüüüüü)

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Kötü kötü anılarınızı bu konu altında topluyoruz. İnşallah Whatsapp sebebiyle silinmez konu :D
Ortaokul zamanlarimda bir arkadaş beni dövmeye çalışıyordu 😀 Ikimizi tutup yere fırlattı ağzımi burnumu ne kanamisti . Sonra iftira atmıştı yumruk atti öyle kanadı diye . Kimsede yapmadığıma inanmayinca yemistim tutanağı 😂

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
İlk okuldayken babamla okula gidiyorduk Sabah 7'de. Köpek sürüsü geldi, bir tane köpek benim küçük organımı kapıyordu, babam beni aniden reflex olarak geri çekti. Çok kötü olmuştum. (şimdi yine hatırladım çok kötü :d ağlamıştım aga hüüüüüü)
nasıl yani kopmadı mı?

Top Bottom