Kötü anılarınız...

Bir sürü kötü anım var hangisini anlatayım bilemedim, o yüzden bir şey yazmayacağım.

Dostum ilgini çekmiyorsa neden buraya giriyorsun? Adam zaten konu dışı olarka açmış demi? @LastÇavuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gereği yok be, birileri şimdi yorum kasıyorum zanneder. Daha fazla kurcalamayın işte :D.
Hocam naz yapmayın anlatın işte :D ben 3 tanesini anlattım ve yazdıklarımı okuduktan sonra anladımki ben anormal bir insanmışım.

İlk okuldayken babamla okula gidiyorduk Sabah 7'de. Köpek sürüsü geldi, bir tane köpek benim küçük organımı kapıyordu, babam beni aniden reflex olarak geri çekti. Çok kötü olmuştum. (şimdi yine hatırladım çok kötü :d ağlamıştım aga hüüüüüü)

Kötü kötü anılarınızı bu konu altında topluyoruz. İnşallah Whatsapp sebebiyle silinmez konu :D
Ortaokul zamanlarimda bir arkadaş beni dövmeye çalışıyordu 😀 Ikimizi tutup yere fırlattı ağzımi burnumu ne kanamisti . Sonra iftira atmıştı yumruk atti öyle kanadı diye . Kimsede yapmadığıma inanmayinca yemistim tutanağı 😂

İlk okuldayken babamla okula gidiyorduk Sabah 7'de. Köpek sürüsü geldi, bir tane köpek benim küçük organımı kapıyordu, babam beni aniden reflex olarak geri çekti. Çok kötü olmuştum. (şimdi yine hatırladım çok kötü :d ağlamıştım aga hüüüüüü)
nasıl yani kopmadı mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,723
Üyeler
189,316
Son üye
wilym@n
Geri