Emircan67
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 469
Niye sera sadece Antalya'da mi varSera deyince herhalde Antalya felan dedim
Niye sera sadece Antalya'da mi varSera deyince herhalde Antalya felan dedim
O demir elinden kurtuldum son gaz kaçman lazım yoksa darboğaza sokar adamıZonguldak
2-3 Tane yeterli.Bir sürü kötü anım var hangisini anlatayım bilemedim, o yüzden bir şey yazmayacağım.
Gereği yok be, birileri şimdi yorum kasıyorum zanneder. Daha fazla kurcalamayın işte2-3 Tane yeterli.
Yaw söyle. Biri öyle derse onu öldürürümGereği yok be, birileri şimdi yorum kasıyorum zanneder. Daha fazla kurcalamayın işte.
Valla gereği yok laYaw söyle. Biri öyle derse onu öldürürüm![]()
Hocam naz yapmayın anlatın işteGereği yok be, birileri şimdi yorum kasıyorum zanneder. Daha fazla kurcalamayın işte.
O zaman ben de size nazaran normal biriyimHocam naz yapmayın anlatın işteben 3 tanesini anlattım ve anladımki ben anormal bir insanmışım.
Ortaokul zamanlarimda bir arkadaş beni dövmeye çalışıyorduKötü kötü anılarınızı bu konu altında topluyoruz. İnşallah Whatsapp sebebiyle silinmez konu![]()
nasıl yani kopmadı mı?İlk okuldayken babamla okula gidiyorduk Sabah 7'de. Köpek sürüsü geldi, bir tane köpek benim küçük organımı kapıyordu, babam beni aniden reflex olarak geri çekti. Çok kötü olmuştum. (şimdi yine hatırladım çok kötü :d ağlamıştım aga hüüüüüü)
Kopsa yerimde duramazdım....nasıl yani kopmadı mı?