José Mourinho
80+ Silver
Oğlum fenerleyim köy takımını görünce öldüm gülmekten
ali koç bir an önce gitmeli forum kuralları gereği kelimelerimi yutuyorum resmen takımı sabote ettirdi kenan diye bir aday getirmiş maçı izletiyor vitor hocam satar tabi valencia gibi bir silahı 3 dk kalır serdar gibi köylüyü oynatırFb 2. yarıda çok kötü oyunuyla 2. golü yedi ve maç böyle bitti düşünceleriniz neler.
(ben fb liyim ama maçı bjk haket ti bjk nin kazanamamasına üzüldüm.)
Sosa , Tolgay , Tümer , İsmailAğlamaya devam bizden oyuncu toplamaya da devam edin Eskilerimiz yeni metresleriniz olmuş
Aga bu çok doğal bişey. Brezilya'nın köyünden gelmiş adam neden Fenerli olsun ki. Parayı veren takıma gider. İş bu. Biz fanatik olarak yanlış açıdan bakıyoruz.
Siz dua edin o hataya, yoksa gol atamayacaktınızBjk mi haketti Hatayı yapıp 2 beleş golü yedirende beşiktaş? Yapmasaydı penaltı vida sal*k saçma geri pas atmasaydı Ağlamaya devam bizden oyuncu toplamaya da devam edin Eskilerimiz yeni metresleriniz olmuş
Ağaca sormuşlar en çok neyden korkarsın balta demişAga bu çok doğal bişey. Brezilya'nın köyünden gelmiş adam neden Fenerli olsun ki. Parayı veren takıma gider. İş bu. Biz fanatik olarak yanlış açıdan bakıyoruz.
Buna ithafen Sosa, Sergen diyen jk taraftarının takımı Lens boşunu Salah'a tercih etti.Ağlamaya devam bizden oyuncu toplamaya da devam edin
Lens, Gökhan, Caner, JosefSosa , Tolgay , Tümer , İsmail
ZORT
o ali koç istifa değilmiydi öyle bişey duydum ben sankiFenerbahçe neredeyse top oynamadı.
Dünya yıldızı mesutun tek faydası olmayan bir penaltıyı gole çevirmek oldu.
Her şeye rağmen 1 puanı kurtardık...
Maç sonunda gelen yönetim istifa seslerine zortladım
bu arada lens>14/15 SalahBuna ithafen Sosa, Sergen diyen jk taraftarının takımı Lens boşunu Salah'a tercih etti.