SigaraİçenFare 80+ Bronze Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 743 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 435 Konum Kanalizasyon İsim Muhammed Emin Okumuş Instagram @muhammed.okumuss 19 Aralık 2021 #40 radasamara yazmış: Berabere kalmanız bize yaradı. TS şampiyon Devamı için tıklayın... Lige bak birisi hapşırsa ts çok yaşıyor
radasamara yazmış: Berabere kalmanız bize yaradı. TS şampiyon Devamı için tıklayın... Lige bak birisi hapşırsa ts çok yaşıyor
Slayer109 80+ Silver Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 3,762 Dahası Reaksiyon skoru 1,576 İsim Hasoyunlar 19 Aralık 2021 #41 EKRHN yazmış: Fb 2. yarıda çok kötü oyunuyla 2. golü yedi ve maç böyle bitti düşünceleriniz neler. (ben fb liyim ama maçı bjk haket ti bjk nin kazanamamasına üzüldüm.) Devamı için tıklayın... ben demiştim Fener topa daha hakim oynasaydı bu maç 3-1 biterdi.
EKRHN yazmış: Fb 2. yarıda çok kötü oyunuyla 2. golü yedi ve maç böyle bitti düşünceleriniz neler. (ben fb liyim ama maçı bjk haket ti bjk nin kazanamamasına üzüldüm.) Devamı için tıklayın... ben demiştim Fener topa daha hakim oynasaydı bu maç 3-1 biterdi.