KPSS Benim Hocam set alınır mı?

Matt Murdock

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,694
Lisans için kpss kitapları bakıyorum bu yaz mezun olup eylülde girmeyi düşünüyorum. Matematik temelim vs fena değil ama yine de sıfırdan başlayacağım. Güzel mi set, kullanan var mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Giren yok mu koskoca forumda

Ben önlisans kpss girmeyi düşünüyorum 1 tane kaynak aldım yargı plus soru bankası diğerlerini pdf olarak indirdim. 500lük a4 aldım ihtiyacım olan yerleri basıp çözücem birde grafik tablet ayarlamayı düşünüyorum onunla da pcde çözüm yaparım. Bu attığın setteki kitapların hepsi pdf olarak mevcuttur biraz araştırırsan bulursun kitapları incele alıp almayacağına öyle karar ver. Umarım hedefine ulaşırsın iyi çalışmalar

Ben önlisans kpss girmeyi düşünüyorum 1 tane kaynak aldım yargı plus soru bankası diğerlerini pdf olarak indirdim. 500lük a4 aldım ihtiyacım olan yerleri basıp çözücem birde grafik tablet ayarlamayı düşünüyorum onunla da pcde çözüm yaparım. Bu attığın setteki kitapların hepsi pdf olarak mevcuttur biraz araştırırsan bulursun kitapları incele alıp almayacağına öyle karar ver. Umarım hedefine ulaşırsın iyi çalışmalar
Kitaptan çalışmak daha iyi odaklandırıyor ya öyle aman aman bir para değil hocam sorun yok parada. Amacım güzel kaynaklar bulmak.

Güzel kaynak. YouTube kanallarında da takip ederek iyice pekiştirirsin.

Yorumların çoğunda basım hatası var yazıyor
İstersen kitabı temin ettikten sonra sayfaları kontrol eder ve hata varsa iade edebilirsin. Ya da Pegem'in KPSS setini alabilirsin. Pegem de kalitelidir ama Benim Hocam'ın YouTube kanalında video desteği olması ayrıca güzel.

İstersen kitabı temin ettikten sonra sayfaları kontrol eder ve hata varsa iade edebilirsin. Ya da Pegem'in KPSS setini alabilirsin. Pegem de kalitelidir ama Benim Hocam'ın YouTube kanalında video desteği olması ayrıca güzel.
Aldım bakalım daha mantıklı çözüm bulamadım. Ayrı ayrı kanal ve kitap bulmak sıkıntı zaten.

Lisans için kpss kitapları bakıyorum bu yaz mezun olup eylülde girmeyi düşünüyorum. Matematik temelim vs fena değil ama yine de sıfırdan başlayacağım. Güzel mi set, kullanan var mı?
ben sayısaldım yksde tyt için tarih ve coğrafyayı kullandım çok iyilerdi ama tyt için fazla ayrıntıydı. ben de kpss için bunları kullanacam. mat ve türkçeyi bilmiyorum. Yksde mert hoca kullanmıştım kpss için de başlayacaz dedi 2-3 seneye başlarsa yararlanırım ben de

videolarından memnun kaldıysan kitaplarını almayı o zaman düşün derim

ben sayısaldım yksde tyt için tarih ve coğrafyayı kullandım çok iyilerdi ama tyt için fazla ayrıntıydı. ben de kpss için bunları kullanacam. mat ve türkçeyi bilmiyorum. Yksde mert hoca kullanmıştım kpss için de başlayacaz dedi 2-3 seneye başlarsa yararlanırım ben de
Mert Hoca çok iyi de kpss çekmemiş maalesef. Öyle olsa ayrı ayrı kitaplar alacaktım her dersten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

videolarından memnun kaldıysan kitaplarını almayı o zaman düşün derim
Valla ben hepsinden de memnunum. Matematik de zaten Şenol Hoca anlatıyor o açıdan da iyi. Tek bilmediğim vatandaşlık o da çok takılacak bir ders değil zaten.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Benim Hocam üzerinden Coğrafya ve Tarih çalışıyorum. 2022 yılından kalma video ders notu kitapları olduğu için ve bilgi güncellemesi çok olmadığı için o kitapları yenilemedim sadece yeni test kitaplarını aldım. Tarih test kitabının soruları oldukça kaliteli ve yeni nesil. Videolu çözüm mevcut değil fakat gerek yok. Çünkü soru çözümleri oldukça detaylı. Konu anlatımlarında olmayan bazı detaylar bile mevcut. Coğrafya kitabında ise çözümler biraz daha yüzeysel fakat çözüm videoları mevcut. Soruları ise zorluk derecesine ayrılmış. Bu çok iyi bir özellik çünkü her türden soru çözmüş olup kendinizi deneme şansınız oluyor. Ayrıca ÖSYM'nin çıkmış soruları da mevcut. Kendinizi ona göre de test edebilirsiniz.

Türkçe, matematik derslerine henüz başlamadım. Onun için hangi hocayı tercih edeceğimden emin değilim. Ama Rüştü hocanın anlatımı ve sadeliği hoşuma gidiyor. Onun için Türkçe'de onla devam edebilirim. Vatandaşlık dersi için ise Emrah Vahap Özkaraca'yı tavsiye ederim. Bence sadece videoları izlemek ve not tutmak bu ders için yeterli. Eğer bütçeniz kısıtlıysa bu ders için kitap almaya gerek olmadığını düşünüyorum.

Not: Gereksiz bir bilgi olabilir fakat Benim Hocam kitaplarının baskı kalitesini beğenmiyorum. Çok kaliteli değiller haberiniz olsun.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,011
Üyeler
190,678
Son üye
Takoolepsi
Geri