Neler Yeni

KREATİN MARKA ÖNERİSİ

cıstakmessi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
messi
KREATİN almak isityorum ufak bişey spor başlama düşünüyorum 1 2 aya şuan evde kendim yapıyorum küçük alıcam marka veya ürün önerebilir misiniz? güzel

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,291
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
KREATİN almak isityorum ufak bişey spor başlama düşünüyorum 1 2 aya şuan evde kendim yapıyorum küçük alıcam marka veya ürün önerebilir misiniz? güzel
Genelde protein oceanda indirim oluyor ve 1 kiloluğu uyguna geliyor.
Ben Kingsize ve protein ocean kullandım ikisindende memnundum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de sadece kreatinle olacak iş dğeil beslenmene çok dikkat et ve sağlam idman at, gerisi gelir zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Yunus
beyler biliyorum binlerce içerik ve yorum var ama hala emin degilim bu kreatin saç dokuyor mu genetik olarak yatkınlık var ve ufak tefek dokuluyor iyice kel olur muyuz

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
Yunus Emre Uzun
ben hiq creatin creapure kullanıyorum 1 hafta oldu alalı yıllardır spor yapan arkadaşlarım önerdi normal değil creapure olduğu için galiba katkı maddesi yok sadece ham kreatin var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,227
Üyeler
171,320
Son üye
Mzalaq
Top Bottom