Kredi Kartı Almak İstiyorum

Mevzuata göre gelirinizin maksimum 3 katına kadar kredi kartı limitine sahip olabilirsiniz.

Dediğiniz kadar bir limiti belgelendirmeden almanız pek mümkün değil diye düşünüyorum.

ben yapıkrediden hesap açmaya gittim. herhangi bir yerde çalışmamama rağmen zorla kredi kartı kitlediler

Akbank'a tekrar müracaat edeyim her ne kadar sevmesem de.

Spam atalım yani bankaya. :D
Evet biz öyle yapmıştık :D Tüm bankaları spamladık başta en son akbanktan alabilmişti. Öğrencilik durumunuz varsa eğer bankaya gidip almak çok daha kolay, öğrenci kartları oluyor ama limitleri sizi tatmin etmeyebilir.

Denizbank denediniz mi.

Söyle diyim nereden bildiğimi gizleyim ama en azından 50k bi gelirin olacak Ozaman 150k veriliyor. (Garanti Bankası açısından konusuyorum.)
Demek garantinin formulü gelirininn 3 katına kadar. Bankadan bankaya değisir ama 100k icin sanırsam bi 40k gelir lazım olur ortalama.
Kullandığım kredi ürünleri hariç, 2 tane 30k bandında limitli kredi kartı var elimde. Ziraat 10 gün sonra 30kdan 140 k'ya çıkaracakmış limiti. Öyle aman aman yüksek gelirli birisi değilim

Kullandığım kredi ürünleri hariç, 2 tane 30k bandında limitli kredi kartı var elimde. Ziraat 10 gün sonra 30kdan 140 k'ya çıkaracakmış limiti. Öyle aman aman yüksek gelirli birisi değilim
3 katı kadar veriliyor genelde. Bu ekonomide sanırsam para giris cıkısı fazla olsunda Ekonomi islesin gibi bir durum var, ama buda Enflasyonu tetikliyor malesef. Sazan Sarmalı 2.

o kadar yüksek limitli kredi kartini vermeleri çok zor gelir belgeli ancak gelirinin 4 katını veriyor bankalar kredi karti limitini gene şansını dene ama çokta deneme derim

30-35 bin gelir gösterirsen anca 100bin TL'lik kredi kartı veriyorlar. Onun haricinde gelirin 3 katına bakılmaksızın yüksek gelirli kredi kartını sadece evlenecek kişilere veriyorlar.

öğrenci olmama rağmen ziraatten 8.5k limitli kart almıştım gelirim de yoktu ziraat bankkart genç almayı dene belki şansın yaver gider

öğrenci olmama rağmen ziraatten 8.5k limitli kart almıştım gelirim de yoktu ziraat bankkart genç almayı dene belki şansın yaver gider
Bankkart gençim var. Ayda max 1k civarı harcıyorum onu da nakit olmadığından zorunluluktan yapıyorum. 50k yapacaklarmış limitimi. Umarım çok gaza gelip iflas etmem .d

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
Ekran görüntüsü 2024-01-01 192601.png

Geri