Neler Yeni

Kredi kartı borcu taksitlendirme işleri nasıl oluyor

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Atakan AKTAŞ
Çalışma sandalyesi alıcamda şimdi peşin fiyatına 9 taksit var direkt taksitli çekmek mi mantıklı çekip taksitlendirmek mi
Bankacılık uygulamasınsan taksitlendirme işleri nasıl oluyor istediğimiz aya bölebiliyor muyuz vade farkı oluyor mu anlatabilir misini

MachiNe67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Egemen Düzgüm
Çalışma sandalyesi alıcamda şimdi peşin fiyatına 9 taksit var direkt taksitli çekmek mi mantıklı çekip taksitlendirmek mi
Bankacılık uygulamasınsan taksitlendirme işleri nasıl oluyor istediğimiz aya bölebiliyor muyuz vade farkı oluyor mu anlatabilir misini
bankalarda faiz koyuyor ama siteler kadar koymuyor o yuzden ben pcyi öyle almıstım tek cekim yapıp uygulamadan taksitlendirdim

macelian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
İsmail
Bankalar kampanya yoksa sonradan taksitlendirmeye peşin fiyatına taksit yapmıyor 9 ay öderim diyorsan peşin fiyatına daha mantıklı

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Atakan AKTAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bankalarda faiz koyuyor ama siteler kadar koymuyor o yuzden ben pcyi öyle almıstım tek cekim yapıp uygulamadan taksitlendirdim
Faizsiz olma imkanı yok yani illa bişeyler koyuyor öyle mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bankalar kampanya yoksa sonradan taksitlendirmeye peşin fiyatına taksit yapmıyor 9 ay öderim diyorsan peşin fiyatına daha mantıklı
O zaman sitenin kendisinden peşin fiyatına 9 çekmem daha mantıklı
Çünkü Banka her türlü bir miktar koyuyor anladığım kadarıyla

macelian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
İsmail

Evet doğru

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Bay fahare

Değişiyor ya bankadan bankaya bazıları peşin fiyata 3 taksit bazısı 6 taksit oluyor bakmak lazım siteden siteye karttan karta değişir

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Hocam mesela atıyorum amazondan alıyorsun ordan peşin fiyatına 6 taksit aldın ürün 10k senin limitten 10k düşüyor direkt ama sen her ay kaç tl ise taksit onu ödüyorsun. Banka tarafında yüzde 90 oranla faiz alıyorlar ben enparada faizsiz taksit yapmıştım ama 1-2k idi böldüğüm şey.

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Atakan AKTAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değişiyor ya bankadan bankaya bazıları peşin fiyata 3 taksit bazısı 6 taksit oluyor bakmak lazım siteden siteye karttan karta değişir
Sitedekini demiyorum hocam bu bankacılık uygulaması kartın borcunu taksitlendirme olayında faizsiz taksitlendirme var mı diye merak etmiştim

Hocam mesela atıyorum amazondan alıyorsun ordan peşin fiyatına 6 taksit aldın ürün 10k senin limitten 10k düşüyor direkt ama sen her ay kaç tl ise taksit onu ödüyorsun. Banka tarafında yüzde 90 oranla faiz alıyorlar ben enparada faizsiz taksit yapmıştım ama 1-2k idi böldüğüm şey.
Anladım hocam teşekkür ederim. Direkt siteden peşin fiyatına 9 taksit almam en mantıklısı

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Sitedekini demiyorum hocam bu bankacılık uygulaması kartın borcunu taksitlendirme olayında faizsiz taksitlendirme var mı diye merak etmiştim

Anladım hocam teşekkür ederim. Direkt siteden peşin fiyatına 9 taksit almam en mantıklısı
aynen öyle hocam siteden çekmeye bakın.

Top Bottom