Neler Yeni

Kredi Kartı Hakkında bilgi

Xxkovbiy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kerem Mazlum
Merhaba arkadaşlar şuan 500TL gibi bir rakama ihtiyacım var. bunun için telefonumu satmak yerine kredi kartı almayı düşünüyorum ama öğrenciyim.Ne kadarlık bir limit çıkar ? Ne kadar süre beklerim ? 2 3 ay kullanıp faturalarını ödesem,daha hiç kullanmasam para kesintisi yaşanır mı ? İşim bittiği zaman kartı iptal ettirebilir miyim ? Hangi banka öğrenciye 500tl lik bir limit verir ? bu konuda yardımcı olursanız sevınırım. ziraat bankası banka kartını 3 4 senedir aktif bir şekilde kullanıyorum.

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Merhaba arkadaşlar şuan 500TL gibi bir rakama ihtiyacım var. bunun için telefonumu satmak yerine kredi kartı almayı düşünüyorum ama öğrenciyim.Ne kadarlık bir limit çıkar ? Ne kadar süre beklerim ? 2 3 ay kullanıp faturalarını ödesem,daha hiç kullanmasam para kesintisi yaşanır mı ? İşim bittiği zaman kartı iptal ettirebilir miyim ? Hangi banka öğrenciye 500tl lik bir limit verir ? bu konuda yardımcı olursanız sevınırım. ziraat bankası banka kartını 3 4 senedir aktif bir şekilde kullanıyorum.
Onun yerine papara kart kullanman bence daha iyi olur.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,923
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Garanti bankasına gidiniz. Ünideyken 800 TL lik kart vermişlerdi. Şuan 5 k limiti.

Xxkovbiy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kerem Mazlum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onun yerine papara kart kullanman bence daha iyi olur.
papara kart banka kartından farksız. kredı kartı dıyorum ben kanka şuan cebımde para yok kredı kartını alınca 500 lıra lımıt ıstıyorum mesela

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
papara kart banka kartından farksız. kredı kartı dıyorum ben kanka şuan cebımde para yok kredı kartını alınca 500 lıra lımıt ıstıyorum mesela
Bonus Genç kart, Yapı Kredi Play öğrenci kartlarına bakabilirsiniz.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ziraatin genç kartından faydalanabilirsin sanırım. İlk 500 TL limitli veriliyor daha sonra isteğe göre 1000 TL ye çıkartabiliyorsun.

Xxkovbiy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kerem Mazlum
Şuan garanti bankası bonus genç'e başvuru yaptım tc kimlik ve numaramı yazarak. peki ne kadar bir süre içinde dönüş yaparlar

Xxkovbiy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kerem Mazlum
Bankalar sever kredi kartı olayını. 1-2 gün içinde arayacaklardır mutlaka.
arayıp ne diyecekler mesela? bizim evdikerin ben kart işini duyarlarsa, Eskıden canlı casınodan saglam para kaldırdım yıne mı basladın dıyecekler :D o yuzden fazla da rahat konusamam umarım evdeyken aramazlar :D

Top Bottom