Kredi Kartı Hakkında bilgi

Xxkovbiy

80+
Reaksiyon skoru
15
Merhaba arkadaşlar şuan 500TL gibi bir rakama ihtiyacım var. bunun için telefonumu satmak yerine kredi kartı almayı düşünüyorum ama öğrenciyim.Ne kadarlık bir limit çıkar ? Ne kadar süre beklerim ? 2 3 ay kullanıp faturalarını ödesem,daha hiç kullanmasam para kesintisi yaşanır mı ? İşim bittiği zaman kartı iptal ettirebilir miyim ? Hangi banka öğrenciye 500tl lik bir limit verir ? bu konuda yardımcı olursanız sevınırım. ziraat bankası banka kartını 3 4 senedir aktif bir şekilde kullanıyorum.

Merhaba arkadaşlar şuan 500TL gibi bir rakama ihtiyacım var. bunun için telefonumu satmak yerine kredi kartı almayı düşünüyorum ama öğrenciyim.Ne kadarlık bir limit çıkar ? Ne kadar süre beklerim ? 2 3 ay kullanıp faturalarını ödesem,daha hiç kullanmasam para kesintisi yaşanır mı ? İşim bittiği zaman kartı iptal ettirebilir miyim ? Hangi banka öğrenciye 500tl lik bir limit verir ? bu konuda yardımcı olursanız sevınırım. ziraat bankası banka kartını 3 4 senedir aktif bir şekilde kullanıyorum.
Onun yerine papara kart kullanman bence daha iyi olur.

Garanti bankasına gidiniz. Ünideyken 800 TL lik kart vermişlerdi. Şuan 5 k limiti.

papara kart banka kartından farksız. kredı kartı dıyorum ben kanka şuan cebımde para yok kredı kartını alınca 500 lıra lımıt ıstıyorum mesela
Bonus Genç kart, Yapı Kredi Play öğrenci kartlarına bakabilirsiniz.

Ziraatin genç kartından faydalanabilirsin sanırım. İlk 500 TL limitli veriliyor daha sonra isteğe göre 1000 TL ye çıkartabiliyorsun.

Şuan garanti bankası bonus genç'e başvuru yaptım tc kimlik ve numaramı yazarak. peki ne kadar bir süre içinde dönüş yaparlar

Şuan garanti bankası bonus genç'e başvuru yaptım tc kimlik ve numaramı yazarak. peki ne kadar bir süre içinde dönüş yaparlar
Bankalar sever kredi kartı olayını. 1-2 gün içinde arayacaklardır mutlaka.

Bankalar sever kredi kartı olayını. 1-2 gün içinde arayacaklardır mutlaka.
arayıp ne diyecekler mesela? bizim evdikerin ben kart işini duyarlarsa, Eskıden canlı casınodan saglam para kaldırdım yıne mı basladın dıyecekler :D o yuzden fazla da rahat konusamam umarım evdeyken aramazlar :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,963
Üyeler
197,329
Son üye
gorkyy
Geri