Neler Yeni

Kredi Kartı Limit ve Taksit Seçenekleri

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kredi kartı limitleri kartı kullandıkça düzenli ödeme, harcama, kullanım yaptıkça artış olur orada limit yükseltme var ona girin maaş yerine 25 bin filan yazın talep edilen limit diyor onu girin duruma bakın bende 3 adet Kart var aktif kullandığım alışverişlerimi hep karttan yaparım market alışverişi dahil nakit fazla taşımam internet den alırım giyim olsun diğer ihtiyaçlarım olsun böyle böyle kullandıkça otomatik artıyor zaten ama ben birkaç kere taksitli nakit avans çekmiştim sende yapabilirsin hatta ilk defa çekiyorsan faizsiz bile verebiliyor kampanya dahilinde onu çekip onu ödersen düzenli bunlar hep artı olarak siciline işliyor bende ne sigorta var ne de maaş bordrosu vs limitlerim kendimce yüksek olduğunu düşünüyorum biraz zamana ihtiyacın var ama senin de

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Sefer Can Gider
Kredi kartı limitleri kartı kullandıkça düzenli ödeme,harama, kullanım yaptıkça artış olur orada limit yükseltme var ona girin maaş yerine 25 bin filan yazın talep edilen limit diyor onu girin duruma bakın bende 3 adet Kart var aktif kullandığım alışverişlerimi hep karttan yaparım market alışverişi dahil nakit fazla taşımam internet den alırım giyim olsun diğer ihtiyaçlarım olsun böyle böyle kullandıkça otomatik artıyor zaten ama ben birkaç kere taksitli nakit avans çekmiştim sende yapabilirsin hatta ilk defa çekiyorsan faizsiz bile verebiliyor kampanya dahilinde onu çekip onu ödersen düzenli bunlar hep artı olarak siciline işliyor bende ne sigorta var ne de maaş bordrosu vs limitlerim kendimce yüksek olduğunu düşünüyorum biraz zamana ihtiyacın var ama senin de
Yani kartı yeni aldığımda kullanmadan limitini arttıramam? Aylık gelirim 20-22 bin arası 11.300 den 24 Bine çıkar mı direkt olarak limitim limit arttırma işlemine basvursam

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yani kartı yeni aldığımda kullanmadan limitini arttıramam? Aylık gelirim 20-22 bin arası 11.300 den 24 Bine çıkar mı direkt olarak limitim limit arttırma işlemine basvursam
Sen başvuru yap limit artırımı de arama kısmına Aylık net geliri soracak 25 bin de talep edilen limit isticek 25 de ona de

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,637
İsim
Mert Can Ergün

Bünyamina

80+ Platinum
Kabul edilir mi peki?
Kabul edilme sebeplerini net bilmiyoruz ki keşke bilsek yani arkadaş güzel anlatmış devamlı kullanmak gerekiyor borç ödeme geciktirmeden ve yıllanmışlık lazım işin de olursa cuk olur ama şart değil bence

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Olcay akbulut
Gençler selam , Yapı Kredi World kredi kartının limiti 11.300 TL. Amazondan 23.499 TL olan bir bilgisayarı 12 ay taksit ile ayda 2000 TL olacak şekilde alabilir miyim?
maalesef alamıyorsun hocam bende ilk defa kart alınca öyle oluyor sanıyordm acak öyle deilmiş aldığın ürünün tutarı kadar limit gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Edilmezse de zararı yok ben bazen istiyorum hep 😁
kredi notunu etkilemiyor mu? bana öyle demişlerdi

VeloceRR

80+ Bronze
Banka uygulamasından kredi kartı limiti yükseltebilir, veya müşteri hizmetlerini arayıp yükseltebilirsin. Denemekten zarar gelmez genelde yükseltiyorlar.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
maalesef alamıyorsun hocam bende ilk defa kart alınca öyle oluyor sanıyordm acak öyle deilmiş aldığın ürünün tutarı kadar limit gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

kredi notunu etkilemiyor mu? bana öyle demişlerdi
Yok 😄 daha fazla vermiyorlar bana ama çok fazla hesap ve limit olduğu için olmuyor daha fazla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,628
Üyeler
161,881
Son üye
ızzy6s
Top Bottom