DeveloperRedneck
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,360
- İsim
- Kürşat
Merhaba arkadaşlar. Birkaç ay öncesine kadar Ziraatte 8.000 kredi kartı limitim vardı, YapıKredi Play'e başvurdum 15.000 verileceği gözüküyordu. Ben de ziraati kapattım ama YapıKredide limit açılmadı. O zamandan beri diğer kredi kartı başvurularım da direkt ret yiyor, 2.000 bile açmıyorlar anlamadım nedenini. Bu arada kartı temiz kullanıyordum, en kötü ihtimalle asgarisini ödüyordum her ay. Son zamanlarda da borç hiç kalmamıştı.
Örnek olsun diye şimdi İş Bankası Öğrenci Karta başvuracağım.
Bankamizca belirlenen gelirinize istinaden 2.000,00 TL limitle kart verilebilecekken yasal duzenlemeler geregi talebinize olumlu yanit verilememistir.Kredi Karti basvurunuzla ilgili tum asamalari tamamladiktan sonra,15 gun icerisinde diger bankalardaki kartlarinizin toplam limitlerini dusurmeniz ya da borcunu odeyip kartlarinizi iptal ettirmenizi takiben yeniden basvuruda bulunabilirsiniz. B016
Hiçbir yerde limitim yok oysaki
Çok önemli değil ama alışveriş yaparken tek seferde ödemek yerine 3 aya 6 aya bölmek daha iyi olabilir.
Örnek olsun diye şimdi İş Bankası Öğrenci Karta başvuracağım.
Bankamizca belirlenen gelirinize istinaden 2.000,00 TL limitle kart verilebilecekken yasal duzenlemeler geregi talebinize olumlu yanit verilememistir.Kredi Karti basvurunuzla ilgili tum asamalari tamamladiktan sonra,15 gun icerisinde diger bankalardaki kartlarinizin toplam limitlerini dusurmeniz ya da borcunu odeyip kartlarinizi iptal ettirmenizi takiben yeniden basvuruda bulunabilirsiniz. B016
Hiçbir yerde limitim yok oysaki
Çok önemli değil ama alışveriş yaparken tek seferde ödemek yerine 3 aya 6 aya bölmek daha iyi olabilir.