Kredi kartı dışında hiç bir yer taksit yapmaz.poco x3 pro alıcam ama hangi siteye girsem sadece ticari karta taksit yapıyor ya da hiç taksit yapmıyor.
kredi kartı da olur yeter ki taksit yapsınKredi kartı dışında hiç bir yer taksit yapmaz.
Hepsiburada 9 taksit vade farksızkredi kartı da olur yeter ki taksit yapsın
Çoğu yer taksit yapıyor.kredi kartı da olur yeter ki taksit yapsın
internet alışverişlerinde kredi kartı hariç taksit yok. Olmadı, yaşadığın yerde bir telefoncu bulup yaparsın taksitte internette satılana göre daha pahalı satıyorlar.poco x3 pro alıcam ama hangi siteye girsem sadece ticari karta taksit yapıyor ya da hiç taksit yapmıyor.
link atabilir misin acaba?Hepsiburada 9 taksit vade farksız
Bende sipariş geçmeyi düşünüyorum x3 pro 256/8 , kredi kartı ile taksit yapabilirsin.poco x3 pro alıcam ama hangi siteye girsem sadece ticari karta taksit yapıyor ya da hiç taksit yapmıyor.
Memnunmusunuz poco x3 pro dan ?Hocam ben almıştım poco x3 pro 9 taksit vade farksız şimdi bakıyorumda kalkmış sanırım daha yeni almıştım yeni kanun maddesi filanmı geldi ne oldu
Olmuyor hocam kaldırmış sitelerBende sipariş geçmeyi düşünüyorum x3 pro 256/8 , kredi kartı ile taksit yapabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Memnunmusunuz poco x3 pro dan ?
Banka soruyor diye biliyorum , şu şu taksit yapalım mı diye. (Mesaj ile)Olmuyor hocam kaldırmış siteler