Neler Yeni

Ana Konu Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Zahmet etmene gerek yok. Bu kadarı yeterli. :D Teşekkür ederim.
Baktım şu an için harmonic bir oluşum yok ama şu mum kapanışı çok güzel, 382 kırılımı retesti sonrası güzel fiyatlanabilir.
1618358235625.png

Sonuç olarak böyle basit ama işe yarar bir grafik çıkıyor. :love: Biraz önyargılı yaklaşmışım. 😛
1618359307168.png

Son düzenleme:

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Tahminleriniz ve görüşleriniz nelerdir? Merak ediyorum.
Nasıl ilerleyebilir? Bu ani düşüş ve yükseliş ne anlama gelir?
Ya 1 haftadır takiptesin niye en başında söylemiyon :D
Takip listemdeymiş ama derslerden bakamamışım.

Soruna gelecek olursak burdan almak gibi bir düşüncen varsa çok riskli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana bi çapraz pozisyon alırım terste kalırsın. 🧐 Ayağını denk al. 😛
Sen bana nasıl çapraz pozisyon alıyon anlamadım. Açıkla ona göre güleyim.

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Hacimsiz coini alırsın bende shortlarım falan, şakaydı, balina değilim.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE

Böyle bir konu olduğundan bile haberim yoktu açıkcası. Tesadüf gördüm ve okudum konuyu :) Baya baya bilgi alışverişi var. VET'i 1 buçuk aydır falan ara ara takip ediyorum ama en azından 2 saatten bir şekilde 1 Haftadır takipteyim. Bilseydim önceden paylaşırdım.

Şu andan alma gibi bi düşüncem yok. Emir oluşturucam fakat kaçtan oluşturmam gerekir hiç bi fikrim yok. Dediğim gibi analiz konusunda sıfırı denebilir fakat bu coin acayip bir şey. Sabah min. durumdayken, akşama doğru yükselişe geçiyor. Bugün anlattığım gibi çok sert düşüp, çok sert yükseliş gösterdi. 15 saniye içerisinde (o anlık değerde) %20 gibi bir artış gerçekleştirdi. Sabahtan bu yana artış %45 seviyelerinde.

Bu bilgilere ve kaba gözlemlerinize bakarak, tahmini bir bant aralığı belirtme şansınız var mı? Ben sadece vet ile ilgilendiğim için diğerlerinde durum nasıl ilerliyor vs bilmiyorum. Anladığım kadarıyla coinler birazda olsa birbirlerine ile bağlantılılar.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Şu andan alma gibi bi düşüncem yok. Emir oluşturucam fakat kaçtan oluşturmam gerekir hiç bi fikrim yok. Dediğim gibi analiz konusunda sıfırı denebilir fakat bu coin acayip bir şey. Sabah min. durumdayken, akşama doğru yükselişe geçiyor. Bugün anlattığım gibi çok sert düşüp, çok sert yükseliş gösterdi. 15 saniye içerisinde (o anlık değerde) %20 gibi bir artış gerçekleştirdi. Sabahtan bu yana artış %45 seviyelerinde.
Kişisel olarak böyle sapık bir birime işlem yapmam açıkçası.

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Böyle bir konu olduğundan bile haberim yoktu açıkcası. Tesadüf gördüm ve okudum konuyu :) Baya baya bilgi alışverişi var. VET'i 1 buçuk aydır falan ara ara takip ediyorum ama en azından 2 saatten bir şekilde 1 Haftadır takipteyim. Bilseydim önceden paylaşırdım.

Bu bilgilere ve kaba gözlemlerinize bakarak, tahmini bir bant aralığı belirtme şansınız var mı? Ben sadece vet ile ilgilendiğim için diğerlerinde durum nasıl ilerliyor vs bilmiyorum. Anladığım kadarıyla coinler birazda olsa birbirlerine ile bağlantılılar.
Pump üstüne pump yiyen bir coin, dikkatli olmak lazım. Temiz bir şey çıkmadı zirve üstüne zirve yaptığı için;
1618360574751.png

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10