O zaman Binance TR ile yolunuza devam edin kullanımı çok basit.o kadar aşar beni hocam ben denemelik yapıcam zaten
O zaman Binance TR ile yolunuza devam edin kullanımı çok basit.o kadar aşar beni hocam ben denemelik yapıcam zaten
Zaten denemelik 100 Lira ile öğrenecek ne olur ki?şuanlık bir coine girmeni tavsiye etmem öğrenmek istiyorsun ama boşa para kaybedersin girersen
100 tl ile neyin sepetini yapıyorsun 10 kuruş kazansa ne kazanmasa ne sepet için 1000 dolar falan lazım ki adam gibi kazandırsın100 TL ile sepet yapabilirsiniz bence çok kazandırmaz ama uzun vadede iş yapar.
Minimum 10 TL'lik coin alabildiğimiz için kafanıza göre 30-40 TL'lik 3-4 coin alabilirsiniz.
Şahsi görüşüm bunlardan yönedir almadan önce kendinize göre kesinlikle araştırmalarda bulunun bu yazdıklarıma bakarak alım yapmayın.
- CHZ
- BTC
- TRX
- NEO
- AVAX
YTD
Öyle dedim zaten uzun vadede yine de kazandırabilir aklımda girilecek bir coin kalmadı birden bir şeye girip %10 değer kaybetse 10 lira zarara girecek ilk denemede üzülebilir diye böyle bir örnek verdim.100 TL ile neyin sepetini yapıyorsun 10 kuruş kazansa ne kazanmasa ne sepet için 1000 dolar falan lazım ki adam gibi kazandırsın
şuan girerse bitcoin çakılırsa zarar eder bir şey de öğrenemez neden olduğunu bilmediğinden ama benim param değil sonuçta etc dirençden döndü 95teki desteğe vurup 110 direncine dönebilirZaten denemelik 100 Lira ile öğrenecek ne olur ki?
Binance TR'de işlem yapacağı için ETC olmayacak.şuan girerse bitcoin çakılırsa zarar eder bir şey de öğrenemez neden olduğunu bilmediğinden ama sonuçta benim param değil sonuçta etc dirençden döndü 95teki desteğe vurup 110 direncine dönebilir
girebilir ama 100 lira girse en azından bir şey kazandığını görür 100 tl küçük para zattenÖyle dedim zaten uzun vadede yine de kazandırabilir aklımda girilecek bir coin kalmadı birden bir şeye girip %10 değer kaybetse 10 lira zarara girecek ilk denemede üzülebilir diye böyle bir örnek verdim.
dediğinizi deneyeceğim hocam hatta şuan 49k lara düştü100 TL ile sepet yapabilirsiniz bence çok kazandırmaz ama uzun vadede iş yapar.
Minimum 10 TL'lik coin alabildiğimiz için kafanıza göre 30-40 TL'lik 3-4 coin alabilirsiniz.
Şahsi görüşüm bunlardan yönedir almadan önce kendinize göre kesinlikle araştırmalarda bulunun bu yazdıklarıma bakarak alım yapmayın.
- CHZ
- BTC (50K dolarda sabit kaldı illaki artacaktır.)
- TRX
- NEO
- AVAX
YTD
Yani kafanıza göre deneyin birden yüksek zarar etmemek için Stop/Loss öğrenmenizi öneririm.dediğinizi deneyeceğim hocam hatta şuan 49k lara düştü
Mesaj otomatik birleştirildi:
dediğim gibi 100 TL ile giricem bi bakıcam çözmeye çalışıcam ondan sonra biraz yüksek mevlalar yatırırım