Kripto Para Satın Alma Yardım

100 TL ile sepet yapabilirsiniz bence çok kazandırmaz ama uzun vadede iş yapar.

Minimum 10 TL'lik coin alabildiğimiz için kafanıza göre 30-40 TL'lik 3-4 coin alabilirsiniz.

• CHZ
  • BTC (50K dolarda sabit kaldı illaki artacaktır.)
  • TRX
  • NEO
  • AVAX
Şahsi görüşüm bunlardan yönedir almadan önce kendinize göre kesinlikle araştırmalarda bulunun bu yazdıklarıma bakarak alım yapmayın.

YTD

şuanlık bir coine girmeni tavsiye etmem öğrenmek istiyorsun ama boşa para kaybedersin girersen

Minimum 10 TL'lik coin alabildiğimiz için kafanıza göre 30-40 TL'lik 3-4 coin alabilirsiniz.

• CHZ
  • BTC
  • TRX
  • NEO
  • AVAX
Şahsi görüşüm bunlardan yönedir almadan önce kendinize göre kesinlikle araştırmalarda bulunun bu yazdıklarıma bakarak alım yapmayın.

YTD
100 tl ile neyin sepetini yapıyorsun 10 kuruş kazansa ne kazanmasa ne sepet için 1000 dolar falan lazım ki adam gibi kazandırsın

100 TL ile neyin sepetini yapıyorsun 10 kuruş kazansa ne kazanmasa ne sepet için 1000 dolar falan lazım ki adam gibi kazandırsın
Öyle dedim zaten uzun vadede yine de kazandırabilir aklımda girilecek bir coin kalmadı birden bir şeye girip %10 değer kaybetse 10 lira zarara girecek ilk denemede üzülebilir diye böyle bir örnek verdim.

Zaten denemelik 100 Lira ile öğrenecek ne olur ki?
şuan girerse bitcoin çakılırsa zarar eder bir şey de öğrenemez neden olduğunu bilmediğinden ama benim param değil sonuçta etc dirençden döndü 95teki desteğe vurup 110 direncine dönebilir

Öyle dedim zaten uzun vadede yine de kazandırabilir aklımda girilecek bir coin kalmadı birden bir şeye girip %10 değer kaybetse 10 lira zarara girecek ilk denemede üzülebilir diye böyle bir örnek verdim.
girebilir ama 100 lira girse en azından bir şey kazandığını görür 100 tl küçük para zatten

• CHZ
  • BTC (50K dolarda sabit kaldı illaki artacaktır.)
  • TRX
  • NEO
  • AVAX

YTD
dediğinizi deneyeceğim hocam hatta şuan 49k lara düştü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dediğim gibi 100 tl ile giricem bi bakıcam çözmeye çalışıcam ondan sonra biraz yüksek mevlalar yatırırım

dediğinizi deneyeceğim hocam hatta şuan 49k lara düştü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dediğim gibi 100 TL ile giricem bi bakıcam çözmeye çalışıcam ondan sonra biraz yüksek mevlalar yatırırım
Yani kafanıza göre deneyin birden yüksek zarar etmemek için Stop/Loss öğrenmenizi öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,346
Üyeler
187,323
Son üye
hawli_badboy
Geri