eğer girseydin %35 zarardaydın0.2 den girsem ne kaybedebilirim ki
120 dolara tekrar çıkarsa bu seviyeden 970x yapıyo 100 dolar atsan 97 bin dolar ederHer inişin bir çıkışı olacak . Büyük yükseliş yakında rez alın
İnşallah Kral benimde beklentim buHer inişin bir çıkışı olacak . Büyük yükseliş yakında rez alın
Kripto hayatına fişi çekilmiş bir coinle başlamak hayatının en büyük hatalarından biri olmuş. İkincisi ayı piyasasındayız paranızın hepsiyle girerseniz batarsınız.Hayatımda ilk defa bir Coin aldım oda Luna şuan o kadar pişmanım ki dahada bulaşmam kriptoya.
İmkansız arzı 5 katı arttı.120 dolara tekrar çıkarsa bu seviyeden 970x yapıyo 100 dolar atsan 97 bin dolar eder
Sadece kripto borsası çökmüyor Amerika borsaları da çöküyor.Abd kripto piyasasını batırmayı hedeflemiş gibi. Amaç korku salmak gibi geldi bana. Böylece kırılgan yapıdaki kripto piyasası çökebilir diye düşünmüş olabilirler.
Biliyorsunuz ki abd ve rusya sürtüşüyor. Rusların kriptoyu kullanarak dolar baskını ve ambargoları dizginlediğini düşündüyse abd, bu sebepten piyasayı bozmak istemiş olabilir.
Abd borsasının çökmeyeceğine neredeyse eminim. Kripto için aynını diyemem. Fed'in açıklamaları ve abd'li yetkili ve başkanların her konuşmasında her faiz aksiyonunda kripto da etkileniyor. Bu da bir gerçek.Sadece kripto borsası çökmüyor Amerika borsaları da çöküyor.