Nasıl sorunlar mesela hocam ?Kron almayın, aldırtmayın. Bunu en iyi @Abdullah Hacıgül bilir. Birçok sorun yaşadı.
Şu bakımdan param daha fazla olsa rockrider alırım ama bu fiyat bakımından bu segmentte başka bir dengi varsa önerini beklerim doğrusu.Kron almayın, aldırtmayın. Bunu en iyi @Abdullah Hacıgül bilir. Birçok sorun yaşadı.
PARAAAAm yok bu kadar.
Max1300tl ve 26 veya daha büyük jant.Bütçeniz ne kadar ve kaç jant istiyorsunuz ?
Kardeşim bende 26 jantı var. Şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım maşAllah Süspansiyonlar çalışıyor. Bir sıkıntısını görmedim. Yaklaşık 6 aydan beri kullanıyorum. Taş gibi.
Ben 1100 veya 1200 TL'ye almıştım. Kışın biraz daha ucuz oluyor.Max1300tl ve 26 veya daha büyük jant.
Teşekkürler.Kardeşim bende 26 jantı var. Şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım maşAllah Süspansiyonlar çalışıyor. Bir sıkıntısını görmedim. Yaklaşık 6 aydan beri kullanıyorum. Taş gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben 1100 veya 1200 TL'ye almıştım. Kışın biraz daha ucuz oluyor.
Kaç model bu arada yani 2019 falan mı?Kardeşim bende 26 jantı var. Şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım maşAllah Süspansiyonlar çalışıyor. Bir sıkıntısını görmedim. Yaklaşık 6 aydan beri kullanıyorum. Taş gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben 1100 veya 1200 TL'ye almıştım. Kışın biraz daha ucuz oluyor.