Yani 80kya bence alınmaz ya ruhsatta 50 isteme sebebiniz nedirAblama sıfır motor alcaz hediye
Bayiye gittik nakit 80.000tl
Ruhsata 50 ama Motor 125 CC
Baya beğendik son modelmis
Brillant 26e diye geçiyor bilen arkadaşlar yardım etsinnn
Ablamda araba ehliyeti var sadece 50 CC sürebiliyorYani 80kya bence alınmaz ya ruhsatta 50 isteme sebebiniz nedir
Eminmisiniz ya ben mi yanlış hatırlıyorum bir yık önce mi ne o sınır 125cc olmadı mıAblamda araba ehliyeti var sadece 50 CC sürebiliyor
Birkaç motorcu ya sorduk öyle dedi süremez diyeEminmisiniz ya ben mi yanlış hatırlıyorum bir yık önce mi ne o sınır 125cc olmadı mı
buyrun bakınBirkaç motorcu ya sorduk öyle dedi süremez diye
Yine de ehliyet istiyor 125. Tam geçmedi yasa.buyrun bakın
T.C. İçişleri Bakanlığı - B Sınıf Ehliyetle 122CC Motosiklet Kullanabilecekler
Bugün yayımlanan 32456 sayılı resmi gazeteyle yürürlüğe giren yönetmelik değişikliğiyle birlikte, B sınıfı sürücü belgesi sahipleri artık 125 cc'ye kadar olan motosikletleri kullanabilecekler.www.icisleri.gov.tr
eminmisiniz bildğim kadarıyla motorsiklet sürüş eğitimi alırsanız ve şartları yerine getiriyorsa faydalanıyor olması lazımYine de ehliyet istiyor 125. Tam geçmedi yasa.
Neden hocamKuba motor alınmaz.
Elektrik tesisatı sorunları ve malzeme kalitesi düşüklüğü. Klasik çin. Sıfır aldıktan sonraki gün çok çok altına ikinci el fiyat. Genel olarak alınmaz.Neden hocam
Hocam işte bana ruhsatta 50 CC geçen motor lazım onlarda Arora rks ve Küba'da var ne yapayimElektrik tesisatı sorunları ve malzeme kalitesi düşüklüğü. Klasik çin. Sıfır aldıktan sonraki gün çok çok altına ikinci el fiyat. Genel olarak alınmaz.
Japon’a uygun bir bütçeniz yok. Alabileceğiniz en uygun modeller hintli modeller. Japon ile çin arası kaliteye sahiptir. Tvs markasının ntorq 125/ jupiter 125 modellerine bakabilirsiniz. Malzeme kalitesi düşük olsa dahi motoru sorunsuz, yolda bırakmaz kimseyi.