Küba Space 50 Hız Sorunu

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar Selamın Aleyküm 2 Gün Önce 3000 km de Küba Space 50 pro aldım.Motor 80 cc yükseltildi dedi eski sahibi fakat youtubedan izlediğim videolarda insanlar düz yolda 60-80 arası hız görüyor benim motor 52-53 geçmiyor.Acaba Sorun Nedir.80 CC yükseltildiğini nasıl anlarım acaba.Not:limitör aktif değil.

Arkadaşlar Selamın Aleyküm 2 Gün Önce 3000 km de Küba Space 50 pro aldım.Motor 80 cc yükseltildi dedi eski sahibi fakat youtubedan izlediğim videolarda insanlar düz yolda 60-80 arası hız görüyor benim motor 52-53 geçmiyor.Acaba Sorun Nedir.80 CC yükseltildiğini nasıl anlarım acaba.Not:limitör aktif değil.
Videolarda izledigin hız denemeleri rüzgarsız hafif bayır aşşağı yerlerde yapıyorlar hıznı birçok şey etkiliyor olabilir kendi ağırlıgın motora koydugun agırlık havanın rüzgarlı olması hafiften yukarı eğimli olması gibi bunu göz önünde bulundurunuz

Videoda 80 yazıyor da sapması ne kadar?
Yani gerçekten GPS üzerinde kaçla gidiyor önemli olan o yoksa göstergede 200 yazsın ama 10'La git :D

Arkadaşlar Selamın Aleyküm 2 Gün Önce 3000 km de Küba Space 50 pro aldım. Motor 80 cc yükseltildi dedi eski sahibi fakat youtube dan izlediğim videolarda insanlar düz yolda 60-80 arası hız görüyor benim motor 52-53 geçmiyor. Acaba Sorun Nedir. 80 CC yükseltildiğini nasıl anlarım acaba. Not: limitör aktif değil.

hocam motor bagalardan yemiştir değiştirdiğinde düzelir bende wing 50 vardı 80cc yaptırdım gün geçtikce hızı 75 den düştü en son 50 de kaldı bagaları ve kayışı değiştirdim şu an yine 70 görüyor daha 2700 de motor

yalan söylemiş olabilir 80cc yapılmamıştır. veya rodajı düzgün yapılmadıysa o da etkiler

Geri