Kulağım 2 gündür tıkalı (Çok az duyuyorum)

Dolar Bey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,218
2 gün önce hasta oldum şuan sadece gribim var.
İki kulağımda öncekine göre çok çok az duyuyor bana şuan biri seslense 2 kez söylesin öyle duyuyorum o derece yani.
Kulaklarımda hafif bi ağrılık var çok rahatsız ediyor.
Ağzımı açıp kapatmayı denedim normalde olurdu ama artık olmuyor.

Doktora gittin mi? Gitmediysen gitmelisin.

Grip olduğun da kulak tıkanıklığı normaldir ama eğer ki ben hafif atlatıyorum ona rağmen kulaklarım çok fazla işitme kaybı yaşıyor diyorsan doktora gitmek en mantıklısı.

Git knka kulak burun boğaza randevu al kulağını temizlesin. Ben askere gitmedden yaptırmıştım çok süper oluyor. Kulağına rüzgar gelince falan kulağın üşüyor adeta baya iyi oluyor ama 1 hafta sonra yine eskisi gibi oluyor. Faydası var acısı yok sadece ince ince sesler çıkıyor böyle dişlerini sıkasın geliyor

Yıllarca kulaklarımdan eziyet çeken benden sana tavsiye Büyük iğnenin ters tarafıyla veya ona benzer temiz bir şeyle kulağın içindeki pisliği alabilirsin ama çok dikkatli ol dibe kadar sokmana gerek yok üsten aldın mı biraz açılıyor zaten.Eskiden hep doktora giderdim temizlemek için artık bıktım neredeyse 3 ayda bir hep gidiyordum.Böyle bir çözüm buldum kendime istersen dene

kulağın bir anda tıkalı gibi mi oldu? olduysa kulak memeni aşşağı çek ağzını kapayıp aç tekrarla bunu açılır

Eğer kulak pisliği kulağını tıkıyor ve bu yüzden duyamırsan. SIcak suyla duş al dostum. Daha önceden benimde oluyordu.
Sıcak suyla duş alınca içerideki kulak pisliği eriyor ve duyma daha da kolaylaşıyor.
Ama senin ki farklı bir konu ise kesinlikle doktora git.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,801
Üyeler
174,242
Son üye
Askar534
Geri