1.500TL MI BU KULAKLIK DIGER SITELERE BAKTIGIMDA3BIN 4 BIN CIVARINDABIR FIYATLANMA GORUYORUM DA![]()
Jabra Elite 5 Kablosuz Kulak Içi Kulaklık ve Kablosuz Sarj Cihazı ANC Connect 5T - Titanyum Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Jabra Elite 5 Kablosuz Kulak Içi Kulaklık ve Kablosuz Sarj Cihazı ANC Connect 5T - Titanyum Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Mesaj otomatik birleştirildi:
yalnız elite 5 değil bu. Jabra connect 5t diye geçiyor. Elite 5 ile aynı tek farkı bunda kablosuz şarj ünitesi çıkıyor. Elite 5 2500-2750 TL arasında.
YOKSA SUAN INDIRIME MI GIRMIS DURUMDA![]()
Jabra Elite 5 Kablosuz Kulak Içi Kulaklık ve Kablosuz Sarj Cihazı ANC Connect 5T - Titanyum Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Jabra Elite 5 Kablosuz Kulak Içi Kulaklık ve Kablosuz Sarj Cihazı ANC Connect 5T - Titanyum Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
yalnız elite 5 değil bu. Jabra connect 5t diye geçiyor. Elite 5 ile aynı tek farkı bunda kablosuz şarj ünitesi çıkıyor. Elite 5 2500-2750 TL arasında.
Yukarıda connect 5t yazdim size.ELIT 5 YAZIYORMUS AMA
Connect 5T
bu urunu gonderıyorlarmıs
5 fazla olsun kırmızı olsun diyosun.
Rengi sevdiysen tercih edebilirsin. Maviside var. Onun dışında belki diğer sitelerde daha ucuza bulunabilir belki diğer renkleri.Yukarıda connect 5t yazdim size.
5 fazla olsun kırmızı olsun diyosun.
Mavi güzel ama pahalıRengi sevdiysen tercih edebilirsin. Maviside var. Onun dışında belki diğer sitelerde daha ucuza bulunabilir belki diğer renkleri.
Teknosa'da mavi rengi 1800tl. Amazon indirimi beklersen fiyatlar düşebilir.Mavi güzel ama pahalı