Kulakligi İade edemiyorum

Reaksiyon skoru
0
Media Markttan iPad için kulaklık almıştım ama tpce c yerine eski olanlardan almışım (APPLE EarPods Kablolu Kulak İçi Kulaklık (Lightning Konnektörü)
Ne yapabilirim

Ekler

• 1000031185.webp
    1000031185.webp
    29.8 KB · Hit: 53
Daha elime ulasmadi kutuyu açmadan Media Markt mağazasina götürsem değiştirebilir miyim

Media Markttan iPad için kulaklık almıştım ama tpce c yerine eski olanlardan almışım (APPLE EarPods Kablolu Kulak İçi Kulaklık (Lightning Konnektörü)
Ne yapabilirim
Bu tarz ürünleri iyice araştırıp almak lazım. Ambalajı açılmış ürünleri hijyen kuralları sebebiyle iade almıyorlar...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha elime ulasmadi kutuyu açmadan Media Markt mağazasina götürsem değiştirebilir miyim
Kutuyu açmadan iade edebilirsin. Sorun olmaz...

Ne yapabilirim
Ürünü açıp kullandiysan hijyen ürününe girdiği için firmalar iade almıyor.
Kulaklık iadesi alan Samsung.shop ve Amazon gördüm sadece.

Kargoyu teslim alma doğal olarak iade olacaktır

Adamları aramadan iade almayacaklarını bilemezsin

Eline ulaşmadıysa kapıda kabul etme kargoyu ben öyle yapmıştım ama iyice araştır

Belki deneyebilirsiniz online satış ise belki değişim yapmayadabilirler belli olmaz denemende fayda var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,100
Üyeler
189,034
Son üye
Emre Estella
Geri