hyperisback
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Bu tarz ürünleri iyice araştırıp almak lazım. Ambalajı açılmış ürünleri hijyen kuralları sebebiyle iade almıyorlar...Media Markttan iPad için kulaklık almıştım ama tpce c yerine eski olanlardan almışım (APPLE EarPods Kablolu Kulak İçi Kulaklık (Lightning Konnektörü)
Ne yapabilirim
Kutuyu açmadan iade edebilirsin. Sorun olmaz...Daha elime ulasmadi kutuyu açmadan Media Markt mağazasina götürsem değiştirebilir miyim
Ürünü açıp kullandiysan hijyen ürününe girdiği için firmalar iade almıyor.Media Markttan iPad için kulaklık almıştım ama tpce c yerine eski olanlardan almışım (APPLE EarPods Kablolu Kulak İçi Kulaklık (Lightning Konnektörü)
Ne yapabilirim
Daha kargo gelmedi nerde diye bakıyodum bı baktım yanlış almışım iade ye bastım resimdeki metni gördümÜrünü açıp kullandiysan hijyen ürününe girdiği için firmalar iade almıyor.
Kulaklık iadesi alan Samsung.shop ve Amazon gördüm sadece.
çok saçma daha eline ulaşmadan ambalajı açıldı diye iade almaması, eline ulaşınca mediamarkta gidip kendin iade etDaha kargo gelmedi nerde diye bakıyodum bı baktım yanlış almışım iade ye bastım resimdeki metni gördüm
Acmadiysan iade de alırlar.Daha elime ulasmadi kutuyu açmadan Media Markt mağazasina götürsem değiştirebilir miyim
almıyorlar gibi sankiAcmadiysan iade de alırlar.
Güvenlik bandı açılmamış ise almak zorundalar. Çok öyle kulaklık iade ettim.almıyorlar gibi sanki
Belki deneyebilirsiniz online satış ise belki değişim yapmayadabilirler belli olmaz denemende fayda var.Daha elime ulasmadi kutuyu açmadan Media Markt mağazasina götürsem değiştirebilir miyim