diğer portlara tak olmazsa bantlamayı dene belki olur.Nedeni nedir kasa 0 1st tribolite t3 çoğu kasada olan birşeymiş bazı konularda öyle yazmakta
Bİ siyah bant al kulaklığın kablolarını bantla yapıştıranakartta vesayre olmuyor bantlama derken nasıl yapacam onu?
hmmm düşünecem benim rampage kulaklık ses git gel yaptıığı için bantlamıştımkablolar sağlam hocam hayla anlamış değilim ve örgü kablolar
dediğim gibi kulaklığın kablolarında sorun yok ve anakarta takınca sorun çözülüyor ama kasa yeni olduğu için merak ettimhmmm düşünecem benim rampage kulaklık ses git gel yaptıığı için bantlamıştım
Kulaklık usb 2.0 mı yada 3.0 mıdediğim gibi kulaklığın kablolarında sorun yok ve anakarta takınca sorun çözülüyor ama kasa yeni olduğu için merak ettim
O- oh..........noo buna yardım edemeyebilirim fakat kulaklık model söyleusb girişini kullanmıyorum hocam sadece mikrofon jak ve haporler jak
rampagenin bir kulaklığı hocam rampage rm k29 fakat kablolu telefon kulaklıgınıda haporler jakına sokunca daha fazla cızırtı yapıyorO- oh..........noo buna yardım edemeyebilirim fakat kulaklık model söyle
klasik rampagwe ne yazıkki benim kardeşimdede eskiden o kulaklık vardı oda öyleydirampagenin bir kulaklığı hocam rampage rm k29 fakat kablolu telefon kulaklıgınıda haporler jakına sokunca daha fazla cızırtı yapıyor
ama farklı kulaklık takınca bu sorunun çözülmesi gerekmezmi? taktıgım telefon kulaklığıda aynı şekildeklasik rampagwe ne yazıkki benim kardeşimdede eskiden o kulaklık vardı oda öyleydi