Neler Yeni

Kulaklık Arıyorum Hem oyun için hem müzik dinlemek için kullanacağım.

ByRunCe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Harun Emre CERİTLİOĞLU
Bütçe
2500
Bütçem 2500tl eğer taksit olan bir site varsa 2900 max 3000. bass benim için önemli ve mikrofonum yok o yüzden o da biraz önemli kablolu kablosuz çok önemli değil ışıklı falan olması da önemli değil zaten rgbyi çok seven birisi de değilim aydınlatma olsa da olur olmasa da olur. kriterlerim bu kadar

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Haktan Erol
Logitech g435, hem telefonunda hem bilgisayarında kullanabiliyosun istersen Bluetooth ile kullanıyorsun istiyorsan küçük bı USB si var onu istediğin cihaza takıp kullanabiliyorsun. Ses performansı diğer kulaklıklara kıyasla nasıl bilmiyorum hiç daha önce bu kadar pahalı kulaklık kullanmadığım için ama benim ihtiyaçlarımı karşılıyordu, dışarıya biraz fazla ses veriyor. Mikrofonu da ciddi derecede ortam sesi alıyor orası da biraz dezavantajlı ama baya hafif bı kulaklık günlük ihtiyaç için 10 numara bı bak istersen

ByRunCe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Harun Emre CERİTLİOĞLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Logitech g435, hem telefonunda hem bilgisayarında kullanabiliyosun istersen Bluetooth ile kullanıyorsun istiyorsan küçük bı USB si var onu istediğin cihaza takıp kullanabiliyorsun. Ses performansı diğer kulaklıklara kıyasla nasıl bilmiyorum hiç daha önce bu kadar pahalı kulaklık kullanmadığım için ama benim ihtiyaçlarımı karşılıyordu, dışarıya biraz fazla ses veriyor. Mikrofonu da ciddi derecede ortam sesi alıyor orası da biraz dezavantajlı ama baya hafif bı kulaklık günlük ihtiyaç için 10 numara bı bak istersen
Güzele benziyor ama ben sadece bilgisayarda kullanacağım için mikrofonu daha çok ağza yakın olan (çok açıklayıcı olmadı belki ama böyle ağzının hemen önünde mikrofon olan kulaklıklardan bahsediyorum.) türdeki kulaklıklar benim için daha işe yarayabilir.

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Güzele benziyor ama ben sadece bilgisayarda kullanacağım için mikrofonu daha çok ağza yakın olan (çok açıklayıcı olmadı belki ama böyle ağzının hemen önünde mikrofon olan kulaklıklardan bahsediyorum.) türdeki kulaklıklar benim için daha işe yarayabilir.
Hocam G435 kullanıyorum mikrofon performansı bahsettiğiniz tarzdaki mikrofonlu kulaklıkla birebir aynı. Ayrıca çekim kalitesi de bayağı iyi, ben arada sigara içmeye mutfağa geçiyorum, arada oturma odası var ona rağmen kesintisiz ses geliyor kulaklığa. Bu bütçede alabileceğiniz en iyi kulaklık olabilir. Ayrıca resmi Dolby Atmos desteği de var kulaklığın, onunla performansı çok daha iyi hale geliyor. Yine de tercih sizin tabi. :)

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Oğuzhan
HyperX Cloud 2'ler ne kadar oldu bilmiyorum ama çok severek kullanıyordum ne yazık ki dikkatsizliğim sonucunda kırdım. Öneririm ama fiyatını bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,521
Üyeler
166,942
Son üye
Guck Fosu
Top Bottom