Moondrop chu2. 1.2 k ve bu bütçedeki en iyi kulaklık. Ama mikrofonu yok.Sağlam indirime girmiş kulakustu veya içi fark etmez 2-3k civarı anc si iyi olan kulaklık önerisi lazım
kulakustu icin bir fikrin var mi?Moondrop chu2. 1.2 k ve bu bütçedeki en iyi kulaklık. Ama mikrofonu yok.
atk mercury 1 veya mchouse v9 proSağlam indirime girmiş kulakustu veya içi fark etmez 2-3k civarı anc si iyi olan kulaklık önerisi lazım
Yok malesef bilmiyorum.kulakustu icin bir fikrin var mi?
atk mercury 1 veya mchouse v9 pro
dışarıda kullanmak için kankalarAşırı memnunum. Oyun film müzik gayet iyi. Mikrofonu da efsane.
![]()
Fifine Ampligame H6 Mikrofonlu Gaming 7.1 RGB Kulaklik | ITOPYA
Fifine Ampligame H6 Mikrofonlu Gaming 7.1 RGB Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile H6 ITOPYA'dawww.itopya.com
Çok pardondışarıda kullanmak için kankalar
forumlarda çoğunlukla oyun için olunca kafa otomatik oraya yöneliyo artık pardondışarıda kullanmak için kankalar
C3 indirim beklemekten sıkıldım bunu mu alsamAşırı memnunum. Oyun film müzik gayet iyi. Mikrofonu da efsane.
![]()
Fifine Ampligame H6 Mikrofonlu Gaming 7.1 RGB Kulaklik | ITOPYA
Fifine Ampligame H6 Mikrofonlu Gaming 7.1 RGB Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile H6 ITOPYA'dawww.itopya.com
Ben HyperX Cloud 2'den geçmiştim.C3 indirim beklemekten sıkıldım bunu mu alsam
Eski bir Logitech dışında kulak üstü kullanmadım zorlanmam gibi sistem tam olana kadar beklerimBen HyperX Cloud 2'den geçmiştim.
Başlarda alışmakta zorlandım ince tiz yumuşak tonları daha kaba buluyordum.
Bu biraz alışkanlıklardan olabilir bilmiyorum kendi ayar programı olmaması da bir dezavantaj.
Ama kısa sürede adapte oldum ve mikrofon kalitesi de gerçekten nefis.
Biraz araştırıp karar verin. Ben tavsiye ederim ama.
Evet o zaman alışmanız çok daha rahat olur gibi.Eski bir Logitech dışında kulak üstü kullanmadım zorlanmam gibi sistem tam olana kadar beklerim