ozaman hs 35 denedikten sonra görüşlerini yazarsan güzelse bende hs35 alayımKardeşim itopyada 240 TL ye görünce dayanamadım aldım HS35 i üzmez inşallah
Post automatically merged:
Kardeşim HS35 240 TL ye görünce Asus yalan oldu.![]()
ozaman hs 35 denedikten sonra görüşlerini yazarsan güzelse bende hs35 alayımKardeşim itopyada 240 TL ye görünce dayanamadım aldım HS35 i üzmez inşallah
teşekkürlertabii ki denedikten sonra buraya yazarım.
Dostum eski kulaklığım HS50 idi şu an kafamda HS35 var HS50'yi yalıtım ve malzeme dışında aratmıyor rahatlıkla alabilirsin.ozaman hs 35 denedikten sonra görüşlerini yazarsan güzelse bende hs35 alayım![]()
ÜzmezKardeşim itopyada 240 TL ye görünce dayanamadım aldım HS35 i üzmez inşallah
Güle güle kullaın hocamKardeşim oda güzel bir kulaklık ama 240 TL nerde 385 TL nerde ondan HS35 aldım![]()
oyunlardaki ses kasma olsun müziklerdeki sesler olsun iyi mi ya?Dostum eski kulaklığım HS50 idi şu an kafamda HS35 var HS50'yi yalıtım ve malzeme dışında aratmıyor rahatlıkla alabilirsin.
Üzmez. Beni üzmedi eski kulaklığım HS50 olmasına rağmen.
Yani HS50 kadar değil ama ses kasmada o bütçeye alabileceğin en iyi kulaklık. Hazirlıyorum incelemesini şu an birazdan yayınlarım burada.oyunlardaki ses kasma olsun müziklerdeki sesler olsun iyi mi ya?
eyw knk sağolYani HS50 kadar değil ama ses kasmada o bütçeye alabileceğin en iyi kulaklık. Hazirlıyorum incelemesini şu an birazdan yayınlarım burada.
eyw knk sağol
donanimarsivi.com