Neler Yeni

Kulaklık önerisine ihtiyacım var

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Yağız
Bütçem 2k falan genellikle arkadaşlarla seslideyken kullanmayı planlıyorum.Zaten rekabetçi oyun oynamıyorum, hikayeli oyun oynuyorum. O yüzden 7.1 gibi özelliklere pek de ihtiyacım yok benim için önemli olan birkaç kriterim var onlar da;

-dışarıya ses gitmesin (giderse de yüksek miktarda gitmezse daha iyi olur)

-Dışarıdan ses almasın (yani uzaktan konuşan birinin sesi falan gitmezse daha iyi olur)

-Pişman etmeyecek ses kalitesi

-Güzel bı mikrofon

Fiyatına göre çok şey istiyor olabilirim bütçe yükseltebilirim. Sanırım son Kasım indirimleri olucak kriterlerime uygun bı kulaklık varsa ve linkini atarsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Kadir
Bütçem 2k falan genellikle arkadaşlarla seslideyken kullanmayı planlıyorum.Zaten rekabetçi oyun oynamıyorum, hikayeli oyun oynuyorum. O yüzden 7.1 gibi özelliklere pek de ihtiyacım yok benim için önemli olan birkaç kriterim var onlar da;

-Dışarıdan ses almasın (yani uzaktan konuşan birinin sesi falan gitmezse daha iyi olur)

-Güzel bı mikrofon

Fiyatına göre çok şey istiyor olabilirim bütçe yükseltebilirim. Sanırım son Kasım indirimleri olucak kriterlerime uygun bı kulaklık varsa ve linkini atarsanız çok sevinirim. Teşekkürler.
SteelSeries Nova 1 Öneririm Jack Girişli Telefonda Bile Kullanırsın

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,760
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Noldu Knk Yanlış Bir Şey Mi Dedim
Şu berbat kulaklığı nasıl öneriyosun anlamıyorum, bi tek ben mi problem yaşıyorum bu kulaklıkta?
Mesaj otomatik birleştirildi:

-Güzel bı mikrofon

Nova 1 diyenleri hiç takma bile, dünyanın en berbat kulaklığı olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Kadir
Şu berbat kulaklığı nasıl öneriyosun anlamıyorum, bi tek ben mi problem yaşıyorum bu kulaklıkta?

Reis 1 Aydır Kullanıyorum Sorun Yaşamadım Ve Terletmiyor Sadece Büyük Kulağı Olanlar İçin Sıkıntı Olabilir Onun Dışında Çok İyi Sen Sorun Yaşadın Diye Kulaklığa Öyle Deme

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Yağız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam daha önce konunuzu görüp vaz geçmiştim şimdi de seçenek bulamadım bu bütçe de birşeyler yoksa bütçe yükseltirim hocam

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,760
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Reis 1 Aydır Kullanıyorum Sorun Yaşamadım Ve Terletmiyor Sadece Büyük Kulağı Olanlar İçin Sıkıntı Olabilir Onun Dışında Çok İyi Sen Sorun Yaşadın Diye Kulaklığa Öyle Deme
Bende var diye demiyorum zaten şu kadar dar düşünceli olmayın ya.
1 aylık tecrübenle 1.5 yıllık tecrübem aynı değil. Bende ilk ay memnundum
Kulaklığa niye durduk yere çamur atayım o kadar geri kafalı değilim. Bişeyler yaşamışım ki yazıyorum öyle

Hocam daha önce konunuzu görüp vaz geçmiştim şimdi de seçenek bulamadım bu bütçe de birşeyler yoksa bütçe yükseltirim hocam
Hocam uzun süre kullanıcaksınız sonuçta, sorun çıkmasın istersiniz doğal olarak. Bu yüzden bütçe yükseliyorsa çok iyi olur.

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Yağız
Bende var diye demiyorum zaten şu kadar dar düşünceli olmayın ya.
1 aylık tecrübenle 1.5 yıllık tecrübem aynı değil. Bende ilk ay memnundum
Kulaklığa niye durduk yere çamur atayım o kadar geri kafalı değilim. Bişeyler yaşamışım ki yazıyorum öyle

Hocam uzun süre kullanıcaksınız sonuçta, sorun çıkmasın istersiniz doğal olarak. Bu yüzden bütçe yükseliyorsa çok iyi olur.
Hocam https://www.akakce.com/kulaklik/en-...RCfL3T0aLIdx2lCAuI4JgCjRc0jQCuv0aAuSIEALw_wcB bu kulaklığa ne diyorsunuz alınır mı

Top Bottom