Kulaklık Pedi Dökülüyor

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
3,511
Hangi kulaklığı alırsam alayım deri pedler 6 ay sonra dökülmeye başlıyor dökülmesi önemli değil fakat etrafa dökülüyor ve kulağıma bazen yapışıyor bunlardan şikayetim var siz ne yapıyorsunuz ? Çorabı kılıf gibi geçirerek idare ediyorum fakat bilmediğim taktik var mı ?

Nasıl kulakların var la.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kumaş pedleri olan kulaklık alman en iyi çözüm.

dostum nerden alıyon yan mahalle pc cisindenmi alıyon modelleri ne biraz aç olayı

Rampage mi? Düşük modelleri ose normal, benim HS50 2. Yılında başladı dökmeye.

dostum nerden alıyon yan mahalle PC cisindenmi alıyon modelleri ne biraz aç olayı
Rampage agita,modelini öğrenince neden döküleceğini anlayabilecek misiniz ?

Rampage mi? Düşük modelleri ose normal, benim HS50 2. Yılında başladı dökmeye.
Agita modeli düşük modeli sayılmaz daha fazla para verebilecek olsam zaten rampage kullanmam yaklaşık 13 ay olmuş ve dökülmeye başladı.

Rampage agita,modelini öğrenince neden döküleceğini anlayabilecek misiniz ?

Agita modeli düşük modeli sayılmaz daha fazla para verebilecek olsam zaten rampage kullanmam yaklaşık 13 ay olmuş ve dökülmeye başladı.
Agita gayet de düşük bir model, normal yani.

Hangi kulaklığı alırsam alayım deri pedler 6 ay sonra dökülmeye başlıyor dökülmesi önemli değil fakat etrafa dökülüyor ve kulağıma bazen yapışıyor bunlardan şikayetim var siz ne yapıyorsunuz ? Çorabı kılıf gibi geçirerek idare ediyorum fakat bilmediğim taktik var mı ?
ben gamepower medusa aldım ondada deri ped var nerdeyse 1 yıl olucak hicbişey olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri