Neler Yeni

Kulaklıktaki ses mikrofona yansıyor

Ayberrkws

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ayberrkws
Steelseries Arctis Nova 1 kulaklığını daha bugün aldım ama şöyle bi sıkıntısı var : Kulaklığımdaki ses mikrofonuma yansıyor misal arkadan video izlerken o ses Discord'ta konuştuğum arkadaşım tarafından duyuluyor. Nasıl çözebilirim lütfen yardım edin ?

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
Steelseries Arctis Nova 1 kulaklığını daha bugün aldım ama şöyle bi sıkıntısı var : Kulaklığımdaki ses mikrofonuma yansıyor misal arkadan video izlerken o ses Discord'ta konuştuğum arkadaşım tarafından duyuluyor. Nasıl çözebilirim lütfen yardım edin ?
Pek çözülebileceğini zannetmiyorum kronik sorun gibi duruyor

Mizmed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
İsmet
Hayır değil. Muhtemelen ya Steelseries uygulamasında ya da Discord ses girişinde mikrofon yerine ses çıkışlarından birini tanımlamışsınızdır. Aynı markada bir arkadaşım yakınıyordu bu konudan öyle çözdük. Steel series uygulamasını kullanıyorsanız discord ayarlarından "Ses ve görüntü" kısmına gidin ve orada "Steel series" girdisi varsa onu normal mikrofonunuza çevirin.

Ayberrkws

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ayberrkws
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır değil. Muhtemelen ya Steelseries uygulamasında ya da Discord ses girişinde mikrofon yerine ses çıkışlarından birini tanımlamışsınızdır. Aynı markada bir arkadaşım yakınıyordu bu konudan öyle çözdük. Steel series uygulamasını kullanıyorsanız discord ayarlarından "Ses ve görüntü" kısmına gidin ve orada "Steel series" girdisi varsa onu normal mikrofonunuza çevirin.
Ses girişleri için birçok seyi denedim fakat gene aynı , değişmiyor sonuç maalesef.

GLOMBY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Bayram Enes
Dostum bende Steelseries kulaklık kullanıyorum bu sorun bende de ilk aldığım zaman vardı. Çözümü şu şekilde:
1- Steelseries GG uygulamasını açıyorsun
2- Sol kısımdan Engine bölümüne geliyorsun
3- Kulaklığının isminin yazdığı yere tıklıyorsun
4- Açılan panelden "MIC SIDETONE" bölümü sende muhtemelen medium veya lowda olacak, bunu off olarak değiştirip sağ alt kısımda bulunan save butonun basıyorsun ve çözülüyor.
Umarım yardımcı olmuştur :)

Mizmed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
İsmet
Ses girişleri için birçok seyi denedim fakat gene aynı , değişmiyor sonuç maalesef.
İlk yapmanız gereken şey sorunun sesin mikrofona sekmesi mi yoksa çıkış sesini vermesi mi anlamak olmalı. Discord girişte "Giriş duyarlılığı" ayarını arttırın iyice. En kısık ses bile hala karşıya yansıyorsa yazılımsal probleminiz vardır. Steelseries uygulamasını kapatın ve uygulamasız deneyin kulaklığı ses sekmiyor ise problem barizdir.

Ayberrkws

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ayberrkws
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum bende Steelseries kulaklık kullanıyorum bu sorun bende de ilk aldığım zaman vardı. Çözümü şu şekilde:
1- Steelseries GG uygulamasını açıyorsun
2- Sol kısımdan Engine bölümüne geliyorsun
3- Kulaklığının isminin yazdığı yere tıklıyorsun
4- Açılan panelden "MIC SIDETONE" bölümü sende muhtemelen medium veya lowda olacak, bunu off olarak değiştirip sağ alt kısımda bulunan save butonun basıyorsun ve çözülüyor.
Umarım yardımcı olmuştur :)
Benim modelden dolayı mı bilmiyorum ama uygulamayı yükledim girdim içine engine kısmına bastım bende engine kısmı yok orayı aktofleştirmek için bir şey mi yapmam lazım gözüküyor ama basınca orası gelmiyo yazılar yaziyo sadece

GLOMBY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Bayram Enes
Benim modelden dolayı mı bilmiyorum ama uygulamayı yükledim girdim içine engine kısmına bastım bende engine kısmı yok orayı aktofleştirmek için bir şey mi yapmam lazım gözüküyor ama basınca orası gelmiyo yazılar yaziyo sadece
Kulaklığın kablosunu çıkartıp tekrar takmayı deneyebilirsiniz

Top Bottom