Bütçe biraz artar ise https://www.idefix.com/thermalright...i-p-5982490?vendorId=4637&ref=akakce&v=1.79.6Mevcut işlemci i5 10400F anakart B560M-A Pro kasa Hiper Lulu.
İlerleyen zamanlarda anakart ve işlemciyi yükseltmeyi düşünüyorum öneri yaparken göz önünde bulunursanız sevinirim.
Bütçe 1-1.5k düşünüyorum.
O İşlemciyi Stok Fanla Kullanıyorum Gayette Yeterli SıcaklılardaMevcut işlemci i5 10400F anakart B560M-A Pro kasa Hiper Lulu.
İlerleyen zamanlarda anakart ve işlemciyi yükseltmeyi düşünüyorum öneri yaparken göz önünde bulunursanız sevinirim.
ileride yükseltmeyi düşünüyorum demişO İşlemciyi Stok Fanla Kullanıyorum Gayette Yeterli Sıcaklılarda![]()
trifact youtube kanalında incelemeler var bakabilirsinMevcut işlemci i5 10400F anakart B560M-A Pro kasa Hiper Lulu.
4 yıldır bana da yeterliydi şimdi cyberpunk oynarken 80 max 84 derecelere çıkıyor işlemci yükselttigimde muhtemelen alacagim şimdi alsam ne değişir dedim.O İşlemciyi Stok Fanla Kullanıyorum Gayette Yeterli Sıcaklılarda![]()