Kule tipi soğutucu önerisi

Reaksiyon skoru
18
Bütçe
2000
Merhaba,

Şu an sistem de ryzen 5 5600 var kule tipi almak istiyorum ama ileride üst seviye işlemci değişikliği yapıcağım için ona göre almak istiyorum.

Forumda bunlar önerilmiş ama benim işimi görür mü bilmiyorum

Merhaba,

Şu an sistem de ryzen 5 5600 var kule tipi almak istiyorum ama ileride üst seviye işlemci değişikliği yapıcağım için ona göre almak istiyorum.

Forumda bunlar önerilmiş ama benim işimi görür mü bilmiyorum
bütçe yokmu acaba lütfen dikkat edelim en sonunda çıkarıcam tryx panoroma 360 mm yi göreceksiniz verin lütfen şu bütçeyi

Hangisini aldınız hocam

Bundan aldım 5600 için memnunum sıcaklık değerlerim 65 dereceyi geçmiyor üzerinde ekranı var GPU CPU sıcaklıkları kullanım değerlerini de kasa içerisinden gösterebiliyor yazılımla. RGB olanı da mevcut

Ilerde de kullanirim diyorsan olabilir , yoksa 1000liralik bir şey yetiyor

Almadım hocam bakıyorum şu an, bütçeyi biraz yukarı çekip bunu alabilirim belki

onun yerine bunu alın ama 1000 lira daha arttırın ve ilerde hangi işlemciye geçeceksiniz am5 mi yoksa am4 devammı
link:https://www.akakce.com/islemci-sogu...-phantom-spirit-120-evo-fiyati,629409669.html

alacağın her soğutucu seni tatmin eder ilerisi gerisi yok bence en beğendiğini al sadece kule tipinde 2 şeye dikkat et çift kule mi tek kule mi ve takılı olan fanın cfm ve db değerleri nasıl gerisi görsellik ve kasa uyumu kule tipleri tek kule için 1.5 çift kule için 2-2.5k dan fazla vermemek gerektiğini düşünüyorum senin ihtiyaçların özelinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 bakır ısı borulu kule tipiyle 9600x soğutuyordum öyle söyliyim çok da şey değil yani kasma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,197,158
Üyeler
190,164
Son üye
sharksbaba
Geri