JolTuna
80+
Merhabalar dostlar ilk defa kule tipi soğutucu kullanacağım ve bugün ikinci elden Thermalright Peerles Assassin 120 SE ARGB aldım. Anakartım B450M S2H V2. Soğutucunun iki fanı var fakat anakartımda 1 adet CPU_FAN girişi var. Normalde kutudan iki güç kablosunu teke düşüren birleştirici “Daisy Chain” dedikleri şey çıkması lazım fakat arkadaş kaybetmiş, bulamamış. Bu 2 fanı nasıl çalıştırabilirim? Örneğin birini SYS_FAN1’e taksam çalışır mı, çalışırsa ne gibi bir eksiklik yaşatır? Yardımlarınız için teşekkür ediyorum şimdiden.
Şöyle anakartın fotoğrafını bırakayım. CPU_FAN girişi bildiğiniz gibi sağ üstte. SYS_FAN1 ise M2 SSD girişinin sol tarafında. Ayrıca bu fanlar ARGB fakat yine benim anakartımda bunlar için bir giriş yok gibi gözüküyor, o konuda da yardımcı olabilirseniz sevinirim. Önceliğim şu anda fanları ışıklı/ışıksız bir şekilde çalıştırabilmek.
Şöyle anakartın fotoğrafını bırakayım. CPU_FAN girişi bildiğiniz gibi sağ üstte. SYS_FAN1 ise M2 SSD girişinin sol tarafında. Ayrıca bu fanlar ARGB fakat yine benim anakartımda bunlar için bir giriş yok gibi gözüküyor, o konuda da yardımcı olabilirseniz sevinirim. Önceliğim şu anda fanları ışıklı/ışıksız bir şekilde çalıştırabilmek.