Hey I'm Still Alive
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,320
hocam kutu ıcerısınden cıkmıyo maalesef zaten aldıgım kule tıpının fanın bulamadım kule tıpı deepcool ag400bk ıd coolıngın bı fanını alıcam ama apart halıyle ondanda cıkmıyotakması cok basıt önemli olan parçayı bulman kutu içerisinden çıkmıyormu ?
Bunu bulabildimhocam kutu ıcerısınden cıkmıyo maalesef zaten aldıgım kule tıpının fanın bulamadım kule tıpı deepcool ag400bk ıd coolıngın bı fanını alıcam ama apart halıyle ondanda cıkmıyo
stok yokmus hocam o parca harıcınde aklınıza yatan bırsey varmı nasıl takarım falan sac tokası dusundum aslında tel ama koparmı kopmazmı emın olamadım ya da nalburda boyle bırsey bulabılırmıyımBunu bulabildim
![]()
ID-COOLING Fan Teli 120mm Bracket Kule Tipi Hava Soğutucu İçin Fiyat
ID-COOLING Fan Teli 120mm Bracket Kule Tipi Hava Soğutucu İçin uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
denemkte fayda var ama saç tokası biraz ince kalır gibistok yokmus hocam o parca harıcınde aklınıza yatan bırsey varmı nasıl takarım falan sac tokası dusundum aslında tel ama koparmı kopmazmı emın olamadım ya da nalburda boyle bırsey bulabılırmıyım
bu dahada mantıklı oldu cok tesekkurlerdenemkte fayda var ama saç tokası biraz ince kalır gibi
yada ne yap biliyormusun saç tokasını o üstte diger telde kalan cıkıntı varya hani oraya tuttur yetişirse
denersin fan tam yükte döndüğünde düşmesse sorun olmaz herhalde