Alin24 80+ Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 285 Reaksiyon skoru 51 30 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar konuyu yalnızca kullanarak test edenler cevaplarsa sevinirim, araştırma kısmını ben de yaptım az çok yorum yapabiliyorum. Fiyat/Performans konusunda iş yapan creatine ve gainer markası önerir misiniz ?
Arkadaşlar konuyu yalnızca kullanarak test edenler cevaplarsa sevinirim, araştırma kısmını ben de yaptım az çok yorum yapabiliyorum. Fiyat/Performans konusunda iş yapan creatine ve gainer markası önerir misiniz ?
theAhm3t 80+ Silver Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 2,969 Reaksiyon skoru 1,301 30 Ocak 2023 #2 proteın oceın creatine kullandım harbı cok katkısını gördüm (oceın yenı acıldıgı zamanlar almıstım )
proteın oceın creatine kullandım harbı cok katkısını gördüm (oceın yenı acıldıgı zamanlar almıstım )
100lesh 80+ Bronze Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 503 Reaksiyon skoru 167 31 Ocak 2023 #3 Kreatinde monohidrat ve mikronize olması yeterli kasmaya gerek yok gainer ise gereksiz sup
Alin24 80+ Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 285 Reaksiyon skoru 51 31 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 100lesh yazmış: Kreatinde monohidrat ve mikronize olması yeterli kasmaya gerek yok gainer ise gereksiz sup Devamı için tıklayın... Kendi görüşünü sormadım dostum yalnızca kullananlardan marka önerisi istedim
100lesh yazmış: Kreatinde monohidrat ve mikronize olması yeterli kasmaya gerek yok gainer ise gereksiz sup Devamı için tıklayın... Kendi görüşünü sormadım dostum yalnızca kullananlardan marka önerisi istedim
100lesh 80+ Bronze Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 503 Reaksiyon skoru 167 1 Şubat 2023 #5 Alin24 yazmış: Kendi görüşünü sormadım dostum yalnızca kullananlardan marka önerisi istedim Devamı için tıklayın... Sormadın diye yazmıcakmıyım? Bende kendi görüşümü yaptım forum üyesi olarak kreatin ve pre workout protein dışında suplar para avı
Alin24 yazmış: Kendi görüşünü sormadım dostum yalnızca kullananlardan marka önerisi istedim Devamı için tıklayın... Sormadın diye yazmıcakmıyım? Bende kendi görüşümü yaptım forum üyesi olarak kreatin ve pre workout protein dışında suplar para avı