Kullandığınız, memnun olduğunuz koltuk önerisi ...

hsby

80+
Reaksiyon skoru
14
Bütçe
8000
Arkadaşlar merhaba kullandığınız ve memnun olduğunuz oyuncu veya ofis koltuğu önerilerinizi bekliyorum. Bütçe sınırı yok fakat makul bir aralıkta olursa güzel olur. Oyuncu koltuğu için 7-8k ofis koltuğu için 4-5k maksimum fiyat makuldür diye düşünüyorum.

Arkadaşlar merhaba kullandığınız ve memnun olduğunuz oyuncu veya ofis koltuğu önerilerinizi bekliyorum. Bütçe sınırı yok fakat makul bir aralıkta olursa güzel olur. Oyuncu koltuğu için 7-8k ofis koltuğu için 4-5k maksimum fiyat makuldür diye düşünüyorum.
Xdrive ve hawk kumaş modellerini inceleyebilirsin. Ben Toryumla fab v4 kullandım ikiside güzeldi fab v4 bi tık daha iyi diyebilirim. Suni deri alma

Xdrive ve hawk kumaş modellerini inceleyebilirsin. Ben Toryumla fab v4 kullandım ikiside güzeldi fab v4 bi tık daha iyi diyebilirim. Suni deri alma
Xdrive ve Hawk modellerini inceledim hatta Hawk Fab V4 almaya yakınım fakat sırt bölümü file olan bir ofis koltuğu bu ürünlerden terletme vs gibi durumlar için daha iyi sonuç verir mi merak ediyorum. Eğer kullanımı daha rahat olacaksa oyuncu koltuğu takıntım yok.
Örnek link: https://www.hepsiburada.com/seduna-...u-hareketli-kol-pm-HB00000Q7KFE?magaza=Seduna

Knk oyuncu koltuğunu boşver git kaliteli bir ofis koltuğu al 5-6k ya bir çok oyuncu koltuğundan daha iyi olacağından eminim

2 yıla yakındır hawk fab kullanıyorum memnunum şimdiye kadar şikayetim olmadı yeni çıkan fame serisi bir tık daha kaliteli sanırsam

Knk oyuncu koltuğunu boşver git kaliteli bir ofis koltuğu al 5-6k ya bir çok oyuncu koltuğundan daha iyi olacağından eminim
Herhangi kalitesini beğendiğin bir marka önerebilir misin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 yıla yakındır hawk fab kullanıyorum memnunum şimdiye kadar şikayetim olmadı yeni çıkan fame serisi bir tık daha kaliteli sanırsam
sıcak havada terleme durumu nasıl? En çok takıldığım nokta o aslında.

Kiloluysan hawk fab önermiyorum 1 senede telef oldu

terletmiyor diyebilirim fakat fileliye göre birazcık etkisi olur tabi

Bunu öneririm amcam masa başı iş yapıyor
Bundan aldı çok iyi dediği için öneriyorum 70kilo kendisi bir sorun yaratmıyor benim bildiğim bende yakında bir tane almayı düşünüyorum

Bunu öneririm amcam masa başı iş yapıyor
Bundan aldı çok iyi dediği için öneriyorum 70kilo kendisi bir sorun yaratmıyor benim bildiğim bende yakında bir tane almayı düşünüyorum
Bugün indirim olduğu için seduna markayı inceledim fakat bel desteğinden sorun yaşayanlar olmuş biraz soğudum açıkçası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,289
Üyeler
184,763
Son üye
murattatoglu
Geri