Kullanılabilir bellek

qegeq

80+
Reaksiyon skoru
1
16 gb ramim olduğu halde kullanılabilirin 7,93 gb olması normal mi ? normal değilse nasıl yükseltebilirim ?

Görev yöneticisinden bakınca bunu gösteriyor mu mesela 16gb ram takılı olduğu halde 7,93 mü gösteriyor eğer öyleyse ramlerin yerini değiştirmeyi deneyip tekrar sonucunuzu söyleyebilir misiniz ?

ss.PNG

Görev yöneticisinden bakınca bunu gösteriyor mu mesela 16gb ram takılı olduğu halde 7,93 mü gösteriyor eğer öyleyse ramlerin yerini değiştirmeyi deneyip tekrar sonucunuzu söyleyebilir misiniz ?
örev yöneticisinden bakınca bunu gösteriyor mu mesela 16gb ram takılı olduğu h

Bilgisayarla pek içli dışlı biri olmadığım için ramleri değiştirmekte tedirginim biraz ama gerekirse yaparım görev yönceticisinden de bakınca 7,93 ram gösteriyor

Belleğin Biri Okumuyor.

16 gb ramim olduğu halde kullanılabilirin 7,93 gb olması normal mi ? normal değilse nasıl yükseltebilirim ?
Dostum Ramlerin yerini değiştir pinlere zarar vermeden temizle oraları bilmiyorsan hiç uğraşma güzel tam oturduğun dan emin ol.

Abi allah için ramlerin yerini degistirdim simdide bilgisayar acilmitor lutfen yardjm et
Eski hallerine geri getir dostum korkma işlemci fanını hafif gevşet eğer pcyi yeni kurduysan.

Geri