Görev yöneticisinden bakınca bunu gösteriyor mu mesela 16gb ram takılı olduğu halde 7,93 mü gösteriyor eğer öyleyse ramlerin yerini değiştirmeyi deneyip tekrar sonucunuzu söyleyebilir misiniz ?
örev yöneticisinden bakınca bunu gösteriyor mu mesela 16gb ram takılı olduğu h
Görev yöneticisinden bakınca bunu gösteriyor mu mesela 16gb ram takılı olduğu halde 7,93 mü gösteriyor eğer öyleyse ramlerin yerini değiştirmeyi deneyip tekrar sonucunuzu söyleyebilir misiniz ?
Bilgisayarla pek içli dışlı biri olmadığım için ramleri değiştirmekte tedirginim biraz ama gerekirse yaparım görev yönceticisinden de bakınca 7,93 ram gösteriyorGörev yöneticisinden bakınca bunu gösteriyor mu mesela 16gb ram takılı olduğu halde 7,93 mü gösteriyor eğer öyleyse ramlerin yerini değiştirmeyi deneyip tekrar sonucunuzu söyleyebilir misiniz ?
Alıntıyı görüntüle
Bilgisayarla pek içli dışlı biri olmadığım için ramleri değiştirmekte tedirginim biraz ama gerekirse yaparım görev yönceticisinden de bakınca 7,93 ram gösteriyor
yani ne yapmam gerekiyorBelleğin Biri Okumuyor.
Tekrardan Kasayı Açıp Belleği Takmak Çalışmıyorsa Tanıdıklarından Başka PCden Deneyebilirsinyani ne yapmam gerekiyor
Dostum Ramlerin yerini değiştir pinlere zarar vermeden temizle oraları bilmiyorsan hiç uğraşma güzel tam oturduğun dan emin ol.16 gb ramim olduğu halde kullanılabilirin 7,93 gb olması normal mi ? normal değilse nasıl yükseltebilirim ?
Ramlerin yerini değiştir olmazsa bir işlemci soğutucusunu hafif gevşet ondan dolayıda olabilir.yani ne yapmam gerekiyor
Abi allah için ramlerin yerini degistirdim simdide bilgisayar acilmitor lutfen yardjm etRamlerin yerini değiştir olmazsa bir işlemci soğutucusunu hafif gevşet ondan dolayıda olabilir.
Eski hallerine geri getir dostum korkma işlemci fanını hafif gevşet eğer pcyi yeni kurduysan.Abi allah için ramlerin yerini degistirdim simdide bilgisayar acilmitor lutfen yardjm et