küpe nerde taktırılır

Bence çevreni ve akrabalarını kısacası diğer kişilerin görüşünü önemsememelisin. Bu hayatı kendin için yaşıyorsun arkadaşların veya akrabaların hatta ailen için bile yaşamıyorsun. Benim ailem de (aslında sadece babam) çok tepki göstermişti. 14-15 yaşlarımdan beri severim küpeyi.18 ime kadar sıkıştırmalı vs kullandım ara ara. Baktım seviyorum gittim deldirdim. İlk başlarda sövdü sonra alıştı. Şimdi 3 küpe, 1 helix piercing, 7-8 dövmem var. Yaş 21, yolumuz uzun :D
Bende umursamıyorum zaten, gece gündüz Elraenn izliyorum .d Ama lise 2 olduğum için çıkartmam gerekti. 18'ime girince, piercing, dövme, küpe gibi istediğim şeyleri yapıcam :D

Bende umursamıyorum zaten, gece gündüz Elraenn izliyorum .d Ama lise 2 olduğum için çıkartmam gerekti. 18'ime girince, piercing, dövme, küpe gibi istediğim şeyleri yapıcam :D
En iyisi dostum, kendine dikkat et.

Eczane sizi kazıklamak istemiş, hangi şehirdesiniz? İstanbulda yaşıyorum, kadıköyde bundan 5-6 ay önce 7.5tlye deldirmiştim. 1-2 sene önce 5 TL falandı hatta. Samsun atakum'da ise 10 TL.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

600 TL? Delim sonrası altın küpe veriliyor herhalde :D
Sakarya

merhaba küpe nerede taktırılır ve fiyatı bir de küpe taktırmak sağlık sorunlarına yol açar mı ?
Bizim eczanede 15 liraya takıyoruz. Daha fazla vermeni tavsiye etmem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,539
Üyeler
186,904
Son üye
emozj
Geri