küpe nerde taktırılır

Yasinx

80+
Reaksiyon skoru
39
merhaba küpe nerede taktırılır ve fiyatı bir de küpe taktırmak sağlık sorunlarına yol açar mı ?

merhaba küpe nerede taktırılır ve fiyatı bir de küpe taktırmak sağlık sorunlarına yol açar mı ?
Bazı eczane ve kuyumcular, bazı butikler (takı) ve en son dövme salonlarında olur genellikle. Fiyatı 10-20 tl arası değişmekte. Hiçbir sağlık sorununa yol açmaz kendim de kullanıyorum yıllardır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazı eczane ve kuyumcular, bazı butikler (takı) ve en son dövme salonlarında olur genellikle. Fiyatı 10-20 TL arası değişmekte. Hiçbir sağlık sorununa yol açmaz kendim de kullanıyorum yıllardır.
Ha delim sırasında takılan küpeyi 1 hafta kadar taktıktan sonra çıkartabilirsin, çelik küpe tavsiye ederim. Kararma da yapmaz, ucuz küpeler kulak deliğinde iltihaplanmaya yol açabilir.

Bazı eczane ve kuyumcular, bazı butikler (takı) ve en son dövme salonlarında olur genellikle. Fiyatı 10-20 TL arası değişmekte. Hiçbir sağlık sorununa yol açmaz kendim de kullanıyorum yıllardır.

Ha delim sırasında takılan küpeyi 1 hafta kadar taktıktan sonra çıkartabilirsin, çelik küpe tavsiye ederim. Kararma da yapmaz, ucuz küpeler kulak deliğinde iltihaplanmaya yol açabilir.
bana bi eczane 60 tl demişti nası ya o kadar ucuzmuymuş

bana bi eczane 60 TL demişti nası ya o kadar ucuzmuymuş
yoksa benmi kazık yicekmişim :D

yoksa benmi kazık yicekmişim :D
Ablama Acıbadem hastanesi 600 lira demiş:D Bir kaç yerden fiyat al bence.

Eczane sizi kazıklamak istemiş, hangi şehirdesiniz? İstanbulda yaşıyorum, kadıköyde bundan 5-6 ay önce 7.5tlye deldirmiştim. 1-2 sene önce 5 tl falandı hatta. Samsun atakum'da ise 10 tl.

Ablama Acıbadem hastanesi 600 lira demiş:D Bir kaç yerden fiyat al bence.
600 tl? Delim sonrası altın küpe veriliyor herhalde :D

Eczane sizi kazıklamak istemiş, hangi şehirdesiniz? İstanbulda yaşıyorum, kadıköyde bundan 5-6 ay önce 7.5tlye deldirmiştim. 1-2 sene önce 5 TL falandı hatta. Samsun atakum'da ise 10 TL.

600 TL? Delim sonrası altın küpe veriliyor herhalde :D
Valla hocam bende anlamadım. Hazır delinmiş kulak nakli falanda yapıyor olabilir :D

Kuyumculardan taktırabilirsin, erkeksen önce kıstırmalı küpe alıp dene bence direk deldirme.

Kuyumculardan taktırabilirsin, erkeksen önce kıstırmalı küpe alıp dene bence direk deldirme.
Doğru, yakışıp yakışmayacağı önemli bence. Tabi senin zevkin orası ayrı, önden denemelisin üstündeki duruşunu. Hatta bir de pırlanta tarzı al, kendi tarzını belirle. Sonra baktın yakışıyor, deldir gitsin.

Doğru, yakışıp yakışmayacağı önemli bence. Tabi senin zevkin orası ayrı, önden denemelisin üstündeki duruşunu. Hatta bir de pırlanta tarzı al, kendi tarzını belirle. Sonra baktın yakışıyor, deldir gitsin.
Bende kıstırmalı takmıştım, tepki gördüğü için çıkardım. İyiki deldirmemişim.

Ailevi tepki mi?
hayır ailemle karar verip taktım zaten ama çevrem ve akrabalarımdan tepki gördüm. Bizim okulun müdürüde taktığı için okulda sorun olmuyordu ama

hayır ailemle karar verip taktım zaten ama çevrem ve akrabalarımdan tepki gördüm. Bizim okulun müdürüde taktığı için okulda sorun olmuyordu ama
Bence çevreni ve akrabalarını kısacası diğer kişilerin görüşünü önemsememelisin. Bu hayatı kendin için yaşıyorsun arkadaşların veya akrabaların hatta ailen için bile yaşamıyorsun. Benim ailem de (aslında sadece babam) çok tepki göstermişti. 14-15 yaşlarımdan beri severim küpeyi.18 ime kadar sıkıştırmalı vs kullandım ara ara. Baktım seviyorum gittim deldirdim. İlk başlarda sövdü sonra alıştı. Şimdi 3 küpe, 1 helix piercing, 7-8 dövmem var. Yaş 21, yolumuz uzun :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,480
Üyeler
186,897
Son üye
solema
Geri