Neler Yeni

Kur'an'ın sonradan yazıldığını iddia eden video

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Dostum Kuran dediğimiz kitap Muhammed zamanında inmedi mi? E bende sana diyorum ki Kuran'ın Muhammed zamanında indiğini gösteren net bir kaynak atmamışsın bu da değiştirilmediğine kanıt olamaz. Bende cevap vermeyeceğim iyi günler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fakat bunada cevap vermeden edemeyeceğim.

Kitabın arapça yazıldığı ortada zaten. Burada kastettiğim neden vurgulandığı ya da neden bu kadar fazla vurgulandığı? Ve yine benim iddiama geliyorum Mezopotamyadaki süryani hristiyanlar ve yunanlardan yapılan alıntıları Muhammed onları farklı varyasyonlara kendi yazdığı kitaba endeksleyip bu bilgileri benim dinim islam vermiştir algısı yaratmıştır.
Şimdi hem Muhammed zamanında inmemiştir diyorsun. Hem de Muhammed uydurdu mu diyorsun?

mfimmel

80+ Silver
Şimdi hem Muhammed zamanında inmemiştir diyorsun. Hem de Muhammed uydurdu mu diyorsun?
Muhammed zamanında inmemiştir demiyorum canım ayetlerin çoğu aynı zaten. Fakat hepsi değil.

Yüzlerce ayet ya yakılmış ya da değiştirilmiş üstte olayın gerçekliğini detaylıca açıkladım daha fazla kaynak istiyorsan videoda belirtilen kısımları araştırabilirsin.

He bir de büyük ihtimalle orayı kavrayamadın orda Muhammed zamanında inmedi dediğim kitap olarak günümüzdeki Kuran'ı kastettim dostum. İlk kuranı değil.

Top Bottom