Kurulum yapılan laptop iadesi

atlas35

80+
Reaksiyon skoru
0
merhaba, geçtiğimiz günlerde hepsiburadadan kullanıcı satıcılı bir mağazadan Lenovo laptop aldım. windows kurulumu yaptım, cihazın ekran rengi farklı geldi. fakat bu farklılık cihazda sorun olduğundan mı yada düşük bütçeye bu performans mı bilmiyorum. cihazın windowsunu silip iade yapabiliyor muyum? kutusunu açmış olmam sıkıntı yaşatır mı ?
eklediğim görselde üstteki birebir aynı markanın birebir aynı ekran özellikli cihazı, alttaki yeni almış olduğum laptop, renk farkını bu şekilde gösterebilirim

Ekler

• IMG_20250714_125337.webp
    IMG_20250714_125337.webp
    264.8 KB · Hit: 31
Panel farkı olabiliyor. Her marka model ürünün bile paneli farklı olabiliyor. Windowsu silip ürünün sıfır paketlenmiş gibi yapabilirsen iade etme şansın var onunun haricinde ret yiyebilirsin.

merhaba, geçtiğimiz günlerde hepsiburadadan kullanıcı satıcılı bir mağazadan Lenovo laptop aldım. windows kurulumu yaptım, cihazın ekran rengi farklı geldi. fakat bu farklılık cihazda sorun olduğundan mı yada düşük bütçeye bu performans mı bilmiyorum. cihazın windowsunu silip iade yapabiliyor muyum? kutusunu açmış olmam sıkıntı yaşatır mı ?
eklediğim görselde üstteki birebir aynı markanın birebir aynı ekran özellikli cihazı, alttaki yeni almış olduğum laptop, renk farkını bu şekilde gösterebilirim
Tekrar satılabilecek şekilde ambalajına zarar vermediysen iade edebilirsin onun harici zor gibi

Tekrar satılabilecek şekilde ambalajına zarar vermediysen iade edebilirsin onun harici zor gibi
görseldeki yırtık elime ulaştığında zaten vardı. benim tek yaptığım siyah etiketi kesmek oldu.
iade ederken ekran durumundan bahsetmeme gerek var mı yoksa direkt siparişi beğenmedim kısmından mı iade edeyim?

Ekler

• 1752489476848267048903878307590.webp
    1752489476848267048903878307590.webp
    270 KB · Hit: 9
Geri