Kuryelik için motor almak istiyorum

Reflexss

80+
Reaksiyon skoru
1
Bir tanıdığım Mondial SFC 100cc (15K km) motorunu satıyordu ben de akşam ek iş olarak kuryelik yapmak istiyorum, 30 bin civarı isteyecektir tahminen. Temiz kullanılmış olduğunu söylüyor muaynesi yapılmış, motordan anlayan arkadaşlar varsa eğer bu fiyata iyi midir yoksa bu meslek için daha iyi seçenekler var mı?

Bir tanıdığım Mondial SFC 100cc (15K km) motorunu satıyordu ben de akşam ek iş olarak kuryelik yapmak istiyorum, 30 bin civarı isteyecektir tahminen. Temiz kullanılmış olduğunu söylüyor muaynesi yapılmış, motordan anlayan arkadaşlar varsa eğer bu fiyata iyi midir yoksa bu meslek için daha iyi seçenekler var mı?
Vitesli değil mi bu? Kuryelik yapacaksan otomatik al kesinlikle. Bir de şahsen yüksek kilometre çinli almam zaten 20K üstünü çok nadiren sorunsuz görüyor bu çinli motorlar.

hocam kuryelik yapıcaksan honda al bence bende bi ara yaptım honda activia s ile yaptım motor gidişi, ,çekişide iyi bence, rahatta yere yakın , öbür arkadaşın dediği gibi dioda alabilirsin şuan kuryelik yapmıyorum ama hala activia s kullanıyorum 75k kilometrede demiri söktüm parçasını geri taktım kötüde durmuyor

Geri