Kütüphanede Nelere Dikkat Etmeliyim?

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,926
Yarından itibaren düzenli olarak kütüphaneye gidip verimli ve yüksek saatler ders çalışacağım. ama hiç deneyimlemedim mesela sayfa değiştirirken bile mi sessiz olmam gerekiyor? ben kütüphane kartını alırken çalışanlar birbirine kola getir bana kola diye bağırıyordu anlamadim yada kalk otur yapmak birilerrini rahatsız eder mi gidip çlışcaz normal insan gibi abartı bir şey yok ama hedef sözel 1.5m olan kütüphane tanrıçası renkli kalem master pelinsu ay sen ne cahil admasin köyüne dön derse cok utanırım yani neler yapsam yanlıs hareketler yapmıs olurum

Yarından itibaren düzenli olarak kütüphaneye gidip verimli ve yüksek saatler ders çalışacağım. ama hiç deneyimlemedim mesela sayfa değiştirirken bile mi sessiz olmam gerekiyor? ben kütüphane kartını alırken çalışanlar birbirine kola getir bana kola diye bağırıyordu anlamadim yada kalk otur yapmak birilerrini rahatsız eder mi gidip çlışcaz normal insan gibi abartı bir şey yok ama hedef sözel 1.5m olan kütüphane tanrıçası renkli kalem master pelinsu ay sen ne cahil admasin köyüne dön derse cok utanırım yani neler yapsam yanlıs hareketler yapmıs olurum
Reis kimseyi takma evde nasıl çalışıyorsan,odaklanarak çalış

kitabının sayfaları hangi ağaçtan yapılmış ona bakıyorlar palmiye ise çevirme hakkın var ama meşe ise belli aralıklar veriyorlar o saatlerde çevirebiliyorsun .

Öyle çok aşırı dikkat etmeye gerek yok elden geldiğince sessiz olursun. Birde çok gir çık yapma yeter bazıları var 5dk da bir çıkıp giriyorlar onun okuyacağı mektebin ben ...... Zaten kütüphaneye gidince hicbirseye odaklanmiyorsun ben 2-3tane kütüphaneye gittim hiçbirinin duvarının rengi nedir bilmiyorum bir tek masaları zar zor hatırlıyorum başımı hiç kaldirmamisim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,972
Üyeler
201,079
Son üye
musabzz

Geri