Merhaba Hepsiburada'dan mouse aldım. Elimde rahatsızlık var. Fareyi takmadan kutusunu açıp baktım ve çok sert geldi. Hemen iade talebi oluşturdum ama satıcı kabul etmiyor kutusu açıldığı için. Durumumu da anlattım. Ne yapabilirim?
Öyle bir hakkı yok. Kutu zarar görmemiş ise eğer 14 gün koşsulsuz iade hakkın vardır. Satıcıya yasal haklarını bildiğini ve eğer kabul etmez ise hukuki yollara başvuracağını söyle. Korkup kabul eder belki. Eğer yine etmezse THK'ya başvur.Merhaba Hepsiburada'dan mouse aldım. Elimde rahatsızlık var. Fareyi takmadan kutusunu açıp baktım ve çok sert geldi. Hemen iade talebi oluşturdum ama satıcı kabul etmiyor kutusu açıldığı için. Durumumu da anlattım. Ne yapabilirim?
kutuda vs hiçbir zarar yok açıp üstünden baktım elime aldım 1 kere hemen geri koydum ağır geldiği için hemen kutusu açıldığı için alamayız diyoÖyle bir hakkı yok. Kutu zarar görmemiş ise eğer 14 gün koşsulsuz iade hakkın vardır. Satıcıya yasal haklarını bildiğini ve eğer kabul etmez ise hukuki yollara başvuracağını söyle. Korkup kabul eder belki. Eğer yine etmezse THK'ya başvur.
Dediğimi yap hocam.kutuda vs hiçbir zarar yok açıp üstünden baktım elime aldım 1 kere hemen geri koydum ağır geldiği için hemen kutusu açıldığı için alamayız diyo